Jalkapallon Kakkonen, Lohko A

KTP vs. PKKU, 1.7. klo 17:00, Arto Tolsa Areena

– Kotkassa on luvassa kahden nousujohteiseen suuntaan menossa olevan joukkueen välinen mittelö, jossa kotijoukkue KTP:llä olisi voiton myötä mahdollisuus tarrautua kiinni lohkon piikkipaikkaan.

– KTP on kotikentällään pelannut 5 ottelua joista saldona 2 voittoa, 2 tasapeliä sekä tappio. PKKU on vieraskentiltä raapinut mukaansa 3 voittoa ja kahdesti on saatu lähteä tappio niskassa kotimatkalle. KTP on tätä nykyä myös ajautunut mukavaan vireeseen kun alla on kolmen ottelun mittainen voittoputki. PKKU on myös saanut vaikean alun jälkeen suuntansa oikeille raiteille ja alla onkin kaksi voittomatsia ja tätä ennen onnistuivat vielä pelaamaan tasurin lohkon kärkipaikkaansa hallussa pitävän Klubi 04:n kanssa.

– KTP on saanut sairastuvalta takaisin kaivattuja apuja kun joukkueen kapteenistoon kuuluvat Marko Tyyskä ja Juho Nykänen tekivät paluun tositoimiin tiistaina 27.6. pelatussa PEPO -ottelussa (ottelun maalikooste on katsottavissa tästä). Myös joukkueen kapteenina toimiva keskikentän työmyyrä Saku Kvist on jälleen pelikelpoinen kärsittyään kolmen ottelun pelikieltonsa. Poissa kokoonpanosta ovat hyökkääjä Aleksi Tarvonen (nivunen) ja alustavien tietojen mukaan myös puolustaja Tuomo Turunen (jalkavamma).

– PKKU on todella nuori joukkue, johon kuitenkin ripauksen kokemusta tuo maalivahti Mika Johansson, joka varmasti parhaiten muistetaan HIFK-vuosistaan Veikkausliigassa. Keski-Uusimaan vahvan laitapelaamisen kanssa kotijoukkue saa olla todella tarkkana.

Ennakkoon odotettavissa on pilvisessä harmaassa säässä pelattava vähämaalinen taistelu täydestä pistepotista, jossa pienet asiat lopulta ratkaisee. Ottelu tullee ratkeamaan hyvinkin todennäköisesti joko yksittäisen pelaajan henkilökohtaiseen virheeseen, tai erikoistilanteeseen.

– Seuraa heitä:

  • KTP: Lucas Dos Santos, noussut joukkueensa ykköspyssyksi kuudella täysosumallaan. Onnistunut maalinteossa viidessä perättäisessä ottelussa.
  • Quincy Osei, koeajalle Kotkaan keskikentän poissaoloja paikkaamaan hankittu Osei on onnistunut mainiosti. Tehnyt myös voittomaalin kahdessa edellisessä ottelussa.
  • PKKU: Teemu Jäntti & Mosawer Ahadi, nuoret herrat ovat onnistuneet mainiosti ja myös maalinteko tältä kaksikolta luonnistuu.

Pelivalinta: PKKU +1,5

Kerroin: 2,00 ()

Panostussuositus: 7/10

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *