Jalkapallon Kakkonen, Lohko A

Kultsu – KTP, klo 17:00

Pelivalinta: KTP -1

Kerroin: 2.15 @

Panossuositus: 8/10

– Kotimaan sarjoissa pelaillaan viimeisiä kierroksia ja näin on asia myös Kakkosen kohdalla. Molemmilla jengeillä on kolme ottelua pelaamatta, Kultsu tarvitsee mahdollisesti vielä muutaman pisteen sarjapaikan varmistamiseksi ensi kaudelle ja KTP pelaa lohkovoitosta ja pääsystä Ykkösen nousukarsintoihin.

– Kultsu on pelannut kauden loppua kohden mallikkaasti, sillä alla on neljän ottelun tappioton putki joista heille on irronnut 3 voittoa ja 1 tasapeli. KTP otti viimeisimmässä ottelussaan rutkasti iloa ja itseluottamusta otteisiin tuoneen 3-1 voiton PEPO:sta reilusti yli 2000-päisen kotiyleisön edessä ja nousivat täten pisteen erolla PEPOon lohkon kärkipaikalle. PEPO pelasi jo eilen oman pelinsä ja haki täydet 3 pistettä PKKU:lta ja täten PEPO otti kärkipaikan takaisin (ainakin toistaiseksi) itselleen pisteen erolla kotkalaisiin.

KTP saa takaisin puolustukseensa PEPO-ottelussa pelikiellossa olleen luottotopparinsa Sebastian Dolivon ja loukkaantumisten suhteen joukkueen vahvuudesta on poissa ainoastaan tällä kaudella vähäiselle peliajalle jäänyt hyökkääjä Niko Ikävalko.

Kultsun puolelta viime ottelussa loukkaantuneiden keskikenttäpelaajien Janne Kuhmosen ja Alex Oikkosen pelaaminen selviää pelipäivän alla ja kun molemmat ovat vieläpä avauskokoonpanon miehiä, olisi heidän poissaolonsa varmasti kotijoukkueen osalta tuntuva.

KTP saa lisävahvistusta katsomon puolelle, sillä 16-paikkainen pikkubussi (+ omilla kyydeillä tulevat) on Joutsenoon paikanpäälle lähdössä ja kotkalaiskannattajat pitävät tunnetusti kovaa älämölöä ja KTP voittaa täten myös katsomon puolella.

Ykkösen nousun tavoitteekseen asettanut vierailija KTP lähtee otteluun selvänä suosikkina ja mikäli maalipaikat vain käytetään hyväksi niin täysi pistepotti matkaa Kotkaan.

KTP:n mahdollinen avauskokoonpano:

———–Tarvonen———–
Lucas—–Nykänen—–Shala
———Tyyskä—–Ahadi——
Tiago—Dolivo–Pasi—-Manel
————–Koski————

Vaihdosta luultavasti sisään tuleva Jhonatan Donado, tunnetummin ”Tankki” on sellainen nimensä veroinen panssarivaunu joka jyrää vastustajat tieltään ja saattaapa sen viimeisen niitin arkkuun jälleen iskeä. PEPO:a vastaan tuli tunnin kohdalla sisään, syötti 1-1 tasoituksen ja viimeisteli itse ratkaisevan 3-1 -osuman.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *