Salibandyliiga 11.11

Lasb-Indians

Salibandyliigassa pelataan tänään tuhti viiden ottelun kierros. Ensimmäisenä katseemme kiinnittyy Lahteen, jossa Lasb isännöi Indiansia. Ottelu alkaa klo 17.00.

Lasb on viime kierroksien aikana äitynyt kovaan vireeseen ja neljästä viimeisestä ottelusta sen on napannut voittoja kolme kappaletta. Viimeksi se kuritti Oilersia vieraissa lukemin 4-9 ja jatkoi myös samalla Suomen Cupissa seuraavalle kierrokselle. Nuorta joukkuetta povailtiin kauden alussa häntäpään taistoihin, mutta tällä hetkellä oranssipaidat löytyvät sarjataulukon sijalta 8. Lasbin ehdottomia hahmoja on ollut Justus Kainulainen joka valittiin myös liigan kuukauden (lokakuu) pelaajaksi. Kaikin puolin Lasbin peli rullaa hyvin ja kahdella tulosvahvalla kentällisellä operoiva joukkue pystyy varsinkin kotona haastamaan lähes jokaisen liigaryhmän. Maalilla Kaapo Kettunen on esiintynyt reilusti yli odotusten ja on mielenkiintoista nähdä kuinka pitkälle miehen liito kestää.

Myös Indians on ollut todella vahva alkukaudesta eikä se ole kokenut kuin vasta kaksi tappiota. Viimeksi sijaiskärsijäksi joutui SPV kun Indians pöllytti seinäjokilaisia vieraissa peräti lukemin 8-14. Heimo omaa todella vahvan hyökkäyskaluston ja joukkue onkin heiluttanut vastustajan maaliverkkoja kovalla 7 maalin ottelukeskiarvolla. Suuripina onnistujina voidaan helposti pitää Heikki Iiskolaa joka löytyy liigan pistepörssin toiselta sijalta tehoilla 12+8. Nuorukaisen takaa löytyy myös muita vastuunkantajia ja niin Valtteri Kainulainen (7+6) kuin Otto Lehkosuo (4+6) ovat näyttäneet alkukaudesta vaarallisuutensa. Maalilla Mikko Kirvesniemi on torjunut omalla hyvällä tasollaan ja todennäköisesti myös aloittaa maalinsuulla tänäänkin.

Kahden nuoren, taitavan ja energisen joukkueen kohdatessa voidaan pelistä odottaa todella vauhdikasta ja viihdyttävää. Indians ei enää viime kausien tapaan parkkeeraa bussia oman maalin eteen vaan myös heimo pelaa aktiivista salibandya joka varmasti avaa paikkoja tänään kotijoukkueelle. Kettunen on pelastanut Lasbille jo monta pistettä mutta jossain vaiheessa herra palaa takaisin kuolevaisten joukkoon ja tällöin maaliverkko heiluu myös Lasbin päädyssä. Kansainväliset bookkerit ovat hereillä ja painaneet overien-kertoimet todella alas, mutta kotimainen Veikkaus on jättänyt omansa yllättävän korkealle. Yli 10,5 kihausta toteutuu noin 65% arviolla joten 1,68 kerroin tulee iskeä välittömästi kiinni!

 

Pelivalinta

Lasb-Indians

Yli 10,5 maalia @1,68 Veikkaus

Panos 9/10

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *