Koripallon EM-kisat 2017, Playoffit

Latvia – Montenegro, klo 12:30

Pelivalinta: Montenegro

Kerroin: 3.75 @bet365

Panossuositus: 2/10

– Koripallon Euroopan mestaruuskisojen pudotuspelit Turkin Istanbulissa ovat päässeet jo hyvään vauhtiin ja muutama pienoinen yllätys siellä on saatu jo koettua kun Saksa onnistui pudottaa Ranskan, jota pidettiin ennen kisojen alkua yhtenä kisojen mitalisuosikeista. Myös Kreikan voitto Liettuasta saattoi olla joillekin kisoja seuranneille pienoinen yllätyksen poikanen.

– Latvian ja Montenegron välinen tasoerokaan ei ole niin suuri mitä kertoimet maailmalla antavat ymmärtää. Historia joukkueiden keskenäisten kohtaamisten osalta on vahvasti Montenegron puolella, sillä he ovat voittaneet kuudesta käydystä ottelusta viisi ja se ainoa tappiokin tuli vain yhdellä pisteellä. Toki vuosien saatossa on varmasti paljon asioita joukkueiden sisällä muuttunut eikä historiaa pitäisi liikaa tuijotella, mutta jostain kaukaa ulkoavaruudesta sain signaalin joka kertoi Montenegron olevan tässä ottelussa jopa jatkoonmenijä.

Hyvin pienellä kokeiluun ja ei muuta kuin sormet ja varpaat ristiin!

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *