KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Jääkiekon MM-kisat

Latvia – Tanska, tiistaina klo 21:15.

B-lohkon viimeinen pudotuspelipaikka ratkeaa tässä ottelussa. Jatkopaikan pudotuspeleihin lohkosta ovat varmistaneet tänään aiemmin pelanneet Suomi ja USA sekä Saksan iltapäiväpelissä kukistanut lohkokolmonen Kanada.

Kisaisäntämaa Tanska on 11:sta pisteellään Latviaa yhden pisteen taulukossa edellä. Tanska on saanut huilata ja suunnata täysin keskittymisensä tähän ratkaisevaan koitokseen kahden välipäivän ansiosta. Latvia on parantanut otteitaan mitä pidemmälle turnaus on edennyt, siitä hienona osoituksena eilen Kanadaa vastaan jatkoajalle asti venynyt mittelö, joka tosin Latvian harmiksi päättyi lopulta tappioon. Yksi piste Kanadalta on kuitenkin kova suoritus Latvian tasoiselta ryhmältä. Jo tuota Kanada-ottelua aiemmin Latvia onnistui kukistamaan Saksan maalein 3-1 ja venyipä ottelu USA:ta vastaankin jatkoajalle asti. Latvia on siis parantanut peliään kuin kuuluisa sika juoksuaan.

Tanskalta löytyy materiaaliltaan varmastikin nimekkäämpi ryhmä, mutta mikäli Latvialla ei jalka eiliseltä paina, on tästä viimeisen pudotuspelipaikan ratkaisevasta taistelusta odotettavissa erittäin tasainen ja luultavasti myös virheitä vältellään, jonka myötä maaliodotusarvokin on hieman matalampi mitä normaalisti. Alle 4,5 maalia luultavasti toteutunee, sillä kumpikaan joukkue ei ole maalinteon kanssa erityisesti mässäillyt ja etenkin Tanskan veräjänvartija Frederik Andersen ei kovinkaan monesti tule antautumaan.

Pelivalinta: Alle 4,5 maalia

Kerroin: 1,85 @

Panossuositus: 6/10

 

Pelivalinta 2: Varsinainen peliaika (60 min) = Tasapeli

Kerroin: 4.35 @

Panossuositus: 4/10

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!