Valioliigan kierros 8 päättyy tänään tiukkaan kamppailuun King Power -stadiumilla. 1X2 -kertoimet on aika hyvin kohdillaan. Ehkä Leicester ei ihan noin selvä suosikki ole, mutta ei ihan uskalla suoraa voittoa WBA:lle lyödä. Sen sijaan luotetaan siihen, että jompi kumpi joukkue jää tänään maaleitta. Kummankaan joukkueen puolustus ei vielä ole tällä kaudella täysin vakuuttanut. Molempien joukkueiden puolustuslinjat ovat kuitenkin sen verran vahvat, että on vain ajan kysymys milloin homma alkaa toimia. Lähdetään siitä, että jompi kumpi onnistuu puolustuksessa tänään. Leicesterin haasteena on hoitaa WBA:n vaaralliset erikoistilanteet ja WBA:n puolustuksen tärkein tehtävä puolestaan on estää Vardyn ja kumppaneiden nopeat vastahyökkäykset. Itse tykkään lyödä nämä vedot erikseen molemmille joukkueille. Näin:

Koti Maalit Under 0,5 @ 4.25

Koti Clean sheet: Yes @ 2.50 Bet365

Panostus niin, että voitto on suunnilleen sama kumman tahansa osuessa. Tämä käytännössä tarkoittaa kerrointa 1.57, jos jompi kumpi osuu ja kerrointa 3.15, jos peli sattuisi päättymään 0-0. Toki myös näin tämän voi pelata:

Both teams to score: NO @ 1.90

 

Otetaan lisäksi vielä vähän erikoisempi haku Gutsilta. Jos FPL, eli fantasy premier league on tuttu peli, niin nyt tarkkana. Tarjolla on kohde kumpi tekee enemmän fantasy-pisteitä Matt Albrighton vai Chris Brunt. Olen noita pisteodotusarvoja jonkin verran mallintanut, ja nyt pari kierrosta on osunut erittäinkin hyvin. Tällä kertaa mallin mukaan kannattaa lyödä:

Chris Brunt @ 2.10 (tn 55.4%)

Vielä lyhkäset perustelut miksi mallin mielestä Brunt on suosikki: peliaika todennäköisemmin yli 60min ja suuremmat mahdollisuudet bonuspisteille. Lisäksi Bruntille tänään todennäköisesti tarjolla hyökkäävämpää roolia, ja päässee jonkin verran pallon taakse erikoistilanteissa.

 

Vihjeet tarjoaa: Betsiblogi (täältä löytyy lisää infoa FPL vedonlyönnistä, jos se kiinnostaa)

Ja muistakaahan osallistua myös täysin ilmaiseen vedonlyöntikilpailuun

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *