Kiekkofanien on olympiakisojen jälkeen palattava normaaliin arkijärjestykseen eli kotoisen kiekkoliigan pariin. Olympiatauolla ei pelattu kaukaloissa, mutta kabineteissa kyllä. Useampi seura luopui tauolla osasta avainpelaajiaan ja mestaruudesta taistelevat seurat puolestaan kilpavarustelivat kokoonpanojaan.

HPK on yksi seura, joka luovutti taiston tauolla kauppaamalla tähtipelaajansa toisaalle. Oula Palve siirtyi TPS:ään ja Kristian Vesalainen Kärppiin. Palve oli HPK:n pelin sielu ja Vesalainen ehkäpä tämän kalenterivuoden paras liigapelaaja, joten signaali luovuttamisesta on selkeä. Myös alempien kenttien romuluinen Juho Keränen siirtyi loppukauden mittaiselle lainalle länsirannikolle ja Rauman Lukkoon, joten Hämeenlinnassa pudotuspelikiekko jää tällä kaudella vain haaveeksi.

Tauon jälkeisessä ensimmäisessä pelissään HPK kohtaa kotonaan KalPan, joka taistelee kynsin hampain kuudennesta sijasta ja sitä kautta suorasta playoff-paikasta. KalPan loppuohjelma on vaikea, joten takaa ohi pyrkivien SaiPan ja Lukon takana pitämiseksi, tämä peli on kuopiolaisille todella tärkeä. Vain suora kolmen pisteen voitto kelpaa ja siihen Kuopiossa myös uskotaan.

Pelivalinta

Liiga

HPK-KalPa

KalPa@2,15 William Hill / BET365

Panos 6/10

 

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään!

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *