Liigassa runkosarja lähenee loppuaan ja parhaillaan pelataan ns. motivaatiokierroksia eli sarjatilanteesta riippuen osalla joukkueista on vielä paljonkin pelattavaa, kun taas osalla sijoittuminen tiettyyn kategoriaan, kuten jääminen pudotuspelien ulkopuolelle kokonaan on jo selvillä.

Yksi näistä joukkueista, joilla käytännön pelattavaa ei ole on Mikkelin Jukurit. Toisin kuin muut kauan sitten pudostuspelimahdollisuutensa menettäneet joukkueet Sport ja Kookoo, Jukurit ei ole kuitenkaan myynyt pajatsoaan tyhjäksi, vaikka toki paras maalintekijä Zack Budish vapautettiinkin loppukaudeksi Turkuun. Viime kierroksella Jukurit voitti Ilveksen, mikä käytännössä sammutti tupsukorvien haaveet pudotuspeleistä.

Seuraavaksi joukkue jatkaa Raumalle, jossa vastassa on liigan kaltevinta alamäkeä alaspäin vyöryvä Lukko. Raumalaiset hävisivät viime pelissään surkean esityksen jälkeen kotonaan HPK:lle ja Jukureita vastaan joukkueella on vain hävittävää. Kaiken lisäksi Lukolta loukkaantui viime pelissä ja sitä ennen useita avainpelaajia, jonka vuoksi painetila on Raumalla tällä hetkellä todella suuri. Avainpelaajista varmuudella loppukauden ovat sivussa Janne Niskala, Chris VandeVelde ja Lauri Tukonen. Ville Vahalahti on sivussa maaliskuun ja Jyri Marttinenkin jäi kesken viime pelin sivuun, joten hänenkin pelikunto huomenna on arvoitus.

Motivaatio on tyystin Lukon puolella, mutta edellä mainituista syistä johtuen se ei ole tätä peliä silmällä pitäen etu vaan pakkovoittotilanteen vuoksi ainoastaan rasite. Jukurit, entisen Lukko-luotsi Risto Dufvan johdolla, tuskin ilmaiseksi pisteitä luovuttaa ja saattaa hyvinkin lisätä kotijoukkueen tuskaa entisestään. Otetaan pienellä kokeiluun Jukurit ml ilta kertoimella 3,90 panossuosituksella 2/10.

 

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään!

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *