KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Liigassa nähdään torstaina tämän kevään ensimmäiset katkopelit, kun playoffsien ensimmäisen kierroksen otteluparit kohtaavat toistamiseen. Parien ennakkosuosikit SaiPa ja Ässät pitivät ensimmäisissä peleissä pintansa ja säilyttivät täten kotietunsa. Sekä Lukon, että Pelicansin on voitettava huomenna ja siirrettävä siten ratkaisu lauantaille taikka muutoin kausi on ohitse.

Ässät oli runkosarjan lopussa todella vahva, kun taas paikallisvastustaja Lukko oli pelinsä kanssa totaalisen sekaisin. Siispä vaikka runkosarjan 60:n pelin aikana joukkueiden välille kertyi vaivaiset 3 pistettä eroa, kuntopuntarin perusteella Ässät oli sarjaan lähdettäessä suuri suosikki jatkamaan puolivälieriin kahdeksan parhaan joukkueen joukkoon.

Playoff-pelit ovat kuitenkin aina oma maailmansa ja ensimmäisessä pelissä tasoero ei ollut aivan odotetunlainen. Lukko paransi peliään, kun taas Ässät oli odotettuun nähden jopa hieman vaisu. Pata oli valttia molempien maalien edessä ja voitto oli porilaisille toki ansaittu, mutta seuraavaa peliä silmällä pitäen tilanne ei olekaan aivan niin selvä, mitä moni ennen sarjan alkua varmastikin odotti.

Veikkaus on ottanut kertoimissaan erinomaisesti kantaa Lukon heikentyneisiin otteisiin jo pidemmän aikaa, mutta nyt taitaa hieman läikkyä yli. Viimeistään nyt Lukon nimimiehet selkä seinää vasten pelatessaan eivät ainakaan tahtotilassa kaverille eteen anna. Pelin lähtökohdat huomioiden avausmaalin merkitys on tässä aivan poikkeuksellisen suuri. Mikäli raumalaisille tulee taas ns. shokkialku, voiton kaivaminen on työn ja tuskan takana. Onnistuessaan ensimmäisenä maalinteossa tilanne on kuitenkin aivan erilainen.

Voittaakseen vielä tämän sarjan Lukon on yksinkertaistettava ylivoimapeliään, sillä tällä hetkellä kiekkoa leivotaan syöttöpaikkaa keskisektorista hakien ja laukaukset puuttuvat tyystin. Tosin raumalaisilta puuttuu ylivoimastaan viivapelote, joten Ässien on sinänsä helppoa tällä hetkellä blokata Lukon maalineduspelaaja ja poikkikentän syötöt pois.

Uskotaan, että kotijoukkue nostaa edelleen tasoaan ja sarjassa vielä kolmaskin peli pelataan. Lapulle siten Lukko ml 2,20 Veikkaukselta 48% arviolla. Panossuositus 5/10. Lahden pelissä kertoimet ovat paremmin kohdillaan, eikä siihen löydy pelattavaa ainakaan toistaiseksi.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään!

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *