Ranska Ligue 1

 

Lille vs Marseille

 

Ligue 1 pelataan tänään kaksi ottelua ja meidän mielenkiinto kohdistuu myöhempään jossa Lille isännöi Marseillea.

Molemmilla joukkueilla on alla tärkeät voitot ja varsinkin Lille, joka pelasi viikonloppuna vieraissa Nancyä vastaan voittaen 1-2. Ero Nancyyn kasvoi 5 pisteeseen joka on ensimmäisenä karsinta rajan alapuolella. Lisäksi 5 viimeisestä on saatu kasaan 7 pistettä 2 voiton ja yhden tasapelin turvin.

 

Marseillen taas on 5 pisteen päässä Lyonia ja Eurooppa Liigan karsintaan oikeuttavasta paikasta. Sillä on alla puhdas 3-0 kotivoitto Angersia vastaan ja mahdollisuus Euroopan kentille on vielä olemassa. Tänään on jälleen oiva mahdollisuus jopa kaventaa eroa edellä olevaan, sillä Lyonilla on sunnuntaina peli PSG:n vieraana.

Lille joka on parantanut kauden mittaan otteitaan ja tarjoaa varmasti vieraille haastetta. Marseille lähtee suosikkina otteluun ja on lähempänä 3 pistettä mutta kallistumme kuitenkin siihen vaihtoehtoon jossa verkot helisevät molempien toimesta. Markkina onkin laskussa btts linjassa joten Bethardilta 1,91 kerroin tarttui matkaan!!

 

Lille vs Marseille

 

Molemmat joukkueet tekevät maalin @ 1,91 Bethard 3,5/10

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *