Fanteam järjestää MILJOONAN EURON fantasyfutis-turnauksen Valioliigasta.
Ehdit mukaan, vaikka kausi jo alkanut! Voittaja nappaa 200.000 euroa!

Englannin Valioliiga

Liverpool – Arsenal, klo 18:00

Pelivalinta: Yli 3,5 maalia

Kerroin: 2.38 @LeoVegas

Panossuositus: 7/10

– Ennakkoon odotettavissa maalirikas ottelu, jossa todennäköisesti molemmissa päissä verkko heilahtaa vähintään kertaalleen. Molemmilla joukkueilla on ollut ongelmia puolustuspelaamisen kanssa ja etenkin erikoistilannepelaamisessa on kotijoukkue Liverpoolilla paljon parantamisen varaa.

Liverpoolilta ottelusta ovat poissa keskikentän Adam Lallana ja Coutinho, sekä puolustuslinjasta Nathaniel Clyne. Tykkimiehet pääsevät otteluun mahdollisesti parhaalla kokoonpanollaan, sillä Alexis Sanchez on myös tänään mukana kokoonpanossa ja Arséne Wengerin sanojen mukaan valmis pelaamaan. Myös Arsenalin puolustus saa kaivattua vahvistusta Laurent Koscielnyn kärsittyä pelikieltonsa loppuun.

Kuudesta edellisestä keskinäisestä ottelusta peräti viidessä on ylitetty yli 3,5 maalin raja ja uskon että tänään tuo samanmoinen tahti saa edelleen jatkoa. Kakkoset ja/tai kolmoset komeilevat tulostaululla päätösvihellyksen jälkeen.

FanTeam Vedonlyönti 150% bonus
Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *