Perjantai-illan Bundesliigaottelussa ovat vastakkain Mainz ja Schalke. Molemmat ovat liigan keskiarvoa runsasmaalisempia joukkueita, joten maaliodotus on Opel Arenalla varsin korkealla.

Kotijoukkue FSV Mainz on tiukasti mukana sarjan putoamistaistelussa. Viime lauantaina Mainz otti tärkeän tasapelipisteen Hampurin vieraana, sillä tappio olisi kaventanut joukkueiden välisen eron vain kolmeen pisteeseen. Mainz oli ottelussa jyrän alla ja lopulta hyvin onnekas, sillä nuori maalivahti Florian Muller torjui myös pilkun.

Mainz on tappioitta kolmessa ottelussa peräkkäin, mutta kiitos pisteistä kuuluu lähinnä heikosti esiintyneille vastustajille. Avauskokoonpanosta on sivussa Schalkea vastaan toppari Balogun pelikiellon vuoksi, ja todennäköisesti myös ykkösvahti Rene Adler.

Vierailija Schalke on noussut kolmen voiton ansiosta sarjan kakkoseksi. Kentällä suoritukset eivät ole olleet aivan näin hyviä, ja Schalke on hyötynyt mm. vastustajan virheistä ja punaisista korteista. Joukkue on kuitenkin yksi vahva kandidaatti Mestarien liigan paikoille. S04 lähtee otteluun selvänä vierassuosikkina.

Ottelun paras peli-idea on yli 2,5 maalin veto ilta 2,14 kertoimella. Mainzin puolustus on yksi sarjan surkeimmista, eikä viime aikaisiin tuloksiin kannata liikaa reagoida. Vieraat saavat otteluun myös parhaan maalintekijänsä, Guido Burgstallerin, takaisin pelikiellosta. Molemmat ovat sarjan keskiarvoa runsasmaalisempia joukkueita, joten over-betsi maistuu otteluun, kun kokoonpanotiedot tukevat myös valintaa.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään!

 

Kuva MainzerizeOwn work, CC BY-SA 3.0, Link

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *