Miesten sprintti (P) 24.11

Maastohiihdon maailmancup starttaa perinteisellä Rukan minitourilla jossa hiihdetään ensin perjantaina sprintit, lauantaina väliaikalähdöt (miehet 15km ja naiset 10km) ja sunnuntaina takaa-ajo (miehet 15km ja naiset 10km) jossa lähtöpaikka määräytyy sprintin ja väliaikalähdön tuloksien perusteella.

H2H Halfvarsson – Harvey

Halfvarsson @1,65

panos 5/10

Ensinmäinen vihje otetaan taistelupariin, jossa vastakkain ovat Ruotsin Calle Halfvarsson sekä Kanadan Alex Harvey. Halfvarsson oli viime kauden alussa täysin suvereeni ja piti maailmancupin johtajan liiviäkin yllään muutamaan otteeseen. Sitten tapahtui jotain ihmeellistä ja mies hyytyi loppukaudesta totaalisesti. Median mukaan ongelmia olisi ollut siviilipuolella mutta näistä ei aina ihan tarkkaan ota selvyyttä. Halfvarsson kisasi viime viikonloppuna Jällivaarassa ja sijoittui sprintissä 7. joten mies on jälleen kunnossa. Ruka on sopinut ruotsalaiselle mainiosti ja Halfvarsson sijoittui viime talven Rukan sprintissä peräti toiseksi.

Pariksi asetettu Harvey on selvästi kokeneemman kaartin hiihtäjä ja mies on napsinut MM-mitaleja niin sprintistä kuin pitkiltäkin matkoilta. Harvey on aina parhaimmillaan arvokisoissa josta kertoo viime talven MM-kulta miesten 50 kilometriltä. Kanadalainen ei ole juuri koskaan säväytellyt alkukaudesta ja paukut on jälleen ladattu kevään Olympialaisiin. Viime talvena Harvey oli Rukan sprintin 25.

 

H2H Peterson-Harvey

Peterson @1,58 Veikkaus

Panos 5/10

Samat sävelet pätevät myös tähänkin kaksinkamppailuun. Peterson on puhdas sprintteri joten Rukan kilpailu on hänelle todella tärkeä näytönpaikka, jotta kisalippu Olympialaisiin lyötäisiin käteen. Peterson kisasi myös Jällivaarassa ollen sprintissä sijalla kaksi. Viime talvena ruotsalainen räväytti Rukalla etenemällä aina finaaliin asti loppusijoituksena 4.

 

Klaebo 1-3 @1,30 panos 5/10

Voittaja Klaebo @1,90 panos 3/10

Viime talven norjalaissensaatio on jatkanut siitä mihin jäi. Nuori miehenalku nappasi Lahden kisoista sprintin MM-pronssia ja meno oli tasaista läpi kauden. Vasta -96 syntynyt norjalainen peittosi viime viikonloppuna Beitostölenissa kaikki muut norjan maajoukkuehiihtäjät napaten sprintin voiton lähes ylivoimasella tavalla. Rukan vaativa rata sopii erittäin nopealle Klaebolle erinomaisesti ja varsinkin viimeisessä seinänousussa tuskin kukaan pysyy miehen perässä. Vuosi sitten norjalainen sijoittui samaisessa kisassa kolmanneksi ja olisi ihme mikäli nuorukainen ei temppua tänä vuonna toistaisi.

 vedonlyöntisivusto
– Parhaat kertoimet sekä kampanjat

 

 

 

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *