Valioliigan kierros 30 käynnistyy todellisella brittifutisklassikolla Manchester United vs Liverpool. Ottelusta löytyy myös maistuva peli-idea!

Kotijoukkue Manchester United pääsee otteluun hyvistä asetelmista, sillä takana on fiiliksiä nostattava voitto maanantailta. United nukkui täysin puolet matsista Crystal Palacea vastaan, mutta nousi lopulta 2-3 voittoon Maticin sensaatiomaisella maalilla. Viikkoa aiemmin United kaatoi puolestaan Chelsean Old Traffordilla 2-1, ja Mourinhon joukkue nousi tuossakin pelissä maalin takaa voittoon.

Liverpool ei ole hävinnyt seitsemään otteluun kaikki kilpailut mukaan luettuna. Valioliigassa joukkue on voittanut neljä peliä putkeen, ja viikolla se lönkytteli jatkoon myös Mestarien liigassa. Pool kohtasi Porton keskiviikkona kotonaan, mutta 5-0 tilanteesta lähtenyt matsi hölkkäiltiin 0-0 tulokseen varsin rauhallisissa merkeissä.

Liverpool on joukkueista hieman vahvempi juuri nyt, mutta Manchester United ansaitsee kotikentällään selvän suosikkiaseman. Poimitaan vetoihin United dnb (tasapeli-ei-vetoa), jolle on tarjolla yli kahden kertoimia! Toisin sanoen, vedonvälittäjien mielestä Liverpool on ottelussa suosikki. Tämä ei pidä mielestämme paikkaansa. Poimitaan Pinnaclen 2,02 kerroin taskuun (todennäköisyysarvio 56%).

Lopuksi vielä tilastoja maalintekijävetojen tueksi.

Maalit, edelliset 6 ottelua, kun pelaaja ollut avauksessa (kaikki kilpailut):
7 – Salah
5 – Lukaku
5 – Mane
4 – Firmino

Maalit, edelliset 10 ottelua, kun pelaaja ollut avauksessa (kaikki kilpailut):

11 – Salah
8 – Lukaku
6 – Mane
6 – Firmino
3 – Lingard

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään!

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *