Tänään vihdoin alkaa Mestarien liigan lohkopelit. Tätä on odotettu! Kukas sen sitten lopulta voittaa? Joko on englantilaisten vuoro? Näin uskon. Suositellut kohteet:

Man City @12.50

Man Utd @14.00

Chelsea @ 19.00

Nostetaan muutama pointti miksi juuri nämä joukkueet. Lähdetään purkamaan asetelmia ennakkosuosikista, eli Real Madridista, jonka voittoon markkina uskoo noin 20% todennäköisyydellä. He tekivät jo viime kaudella historiaa nostaen kannua vain vuosi edellisen kerran jälkeen. Kolmasko kerta putkeen? Vaikea uskoa, että nälkä riittää, ja mm. Moratan myymisen seurauksena materiaalikin kapeampi kuin viime kaudella.

Sitten käsittelyyn Bayern Munchen ja Barcelona. Nämä joukkueet ovat viime vuosina olleet Real Madridin kanssa Euroopan menestyneimpiä ja selkeästi parhaita. Jo viime kaudella oli kuitenkin havaittavissa tuon ylivoiman murenemista. Markkina perustaa arviotaan liikaa viime vuosien menestykseen, eikä ole täysin hereillä viime aikojen varoittavista signaaleista.

Jos et usko englantilaisiin seuroihin, niin seuraavaksi paras vaihtoehto mielestäni on PSG. Tällä kaudella heillä on todella realistiset mahdollisuudet mennä loppuun asti. Harmillisesti markkinat vain ovat jo hinnoitelleet kesällä kovasti panostuksia tehneen joukkueen ennakkosuosikiksi numero 2-3. Tämä on aika lähellä oikeaa, mutta kerroin ehkä jo painunut turhan matalaksi.

Juventus, Atletico ja Dortmund ovat viime vuosina pärjänneet kiitettävästi Mestarien liigassa. Tähän kauteen lähdettäessä näillä seuroilla on vain selvästi huonommat lähtökohdat kuin viime kausina. Toki nämä ovat vahvoja joukkueita Euroopan kentillä, ja hyvän päivän tullen pystyvät voittamaan minkä joukkueen tahansa. Päätyyn asti meneminen on tällä kaudella vain liikaa vaadittu.

Sitten vihdoin Valioliiga-seurat. Manchesterin seuroilla on ansaitusti alhaisemmat kertoimet kuin muilla englantilaisilla. He ovat ainoat englantilaiset joukkueet, joiden leveys realistisesti voi riittää jopa Mestarien liigan voittoon. Otteluruuhkan alkaessa joitain loukkaantumisia tulee pakosti, joten silloin mitataan vaihtopenkin leveys ja laatu. Manchesterilaiset ovat aloittaneet Valioliigan mallikkaasti. Näiden joukkueiden laatu kyllä riittää, mutta lopulta ne mitataan sen mukaan kuinka hyvin uudet pelaajat pääsevät joukkueeseen ja valmentajien kuvioihin sisään. Omissa papereissa antaisin molemmille Manchesterin seuroille noin 10% mahdollisuuden voittoon. Chelsean materiaali on hieman liian kapea näihin kinkereihin, mutta kertoimessakin se on huomioitu. Mahdollisuudet jopa voittoon, mikäli säästyy pahoilta loukkaantumisilta. Arvioni noin 8% todennäköisyydellä mestari. Liverpoolin ja Tottenhamin kohdalla on vain todettava laadun ja erityisesti leveyden riittämättömyys. Tottenham ei taida selvitä lohkovaihetta pidemmälle ja Liverpoolin puolustus murjotaan viimeistään pudotuspeleissä, kun jokin iso seura tulee vastaan.

Vihjeet tarjoaa: Betsiblogi

Muistakaahan osallistua myös täysin ilmaiseen vedonlyöntikilpailuun

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *