KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Ranskan Ligue 1:n perinteisessä perjantai-illan matsissa kohtaavat AS Monaco ja Lille. Kotijoukkueelta odotetaan hyökkäystehoja ykköskärki Falcaon toivuttua pelikuntoon.

Monaco on tällä hetkellä Ranskan liigan kakkospaikalla ja rankingissa paras joukkue PSG:n jälkeen. Nämä huippuseurat kohtaavat toisensa Liigacupin finaalissa ensi lauantaina, joten tulevan kierroksen ottelut toimivat kenraaliharjoituksena.

Monaco kaatoi viikko sitten Strasbourgin vieraissa 1-3. Joukkue on hävinnyt vain yhden 18 edellisestä ottelusta, ja maaliverkot venyvät vastustajan päässä viikosta toiseen. Monacon on tehnyt vähintään kaksi maalia jo yhdessätoista ottelussa peräkkäin! Tämä siitä huolimatta, että ykköstykki Falcao on ollut sivussa viisi viikkoa.

Vierasjoukkue Lille on sarjan heikoin joukkue yhdessä Metzin kanssa. Lille on voittanut vain yhden yhdeksästä edellisestä liigapelistään, eivätkä viimeaikaiset esitykset lupaa parannusta tähän trendiin. LOSC:n peleissä nähdään jatkuvasti maaleja molempiin päihin; peräti seitsemän yhdeksästä edellisestä ottelusta on päättynyt vähintään kolmen maalin tulokseen.

Mikä tahansa muu kuin Monacon murskavoitto olisi perjantai-illassa suuri yllätys. Mukaan tulee pitkästä aikaa myös ykköskärki Falcao, jota huhuiltiin avaukseen myös parin viikon takaisessa vihjeessä. Nyt Falcao on vihdoin täydessä harjoittelussa. Monacon hyökkäyspää on tällä hetkellä koko Euroopan kolmanneksi paras: vain PSG ja Manchester City ovat tehneet top 5 -sarjoissa enemmän maaleja!

Ottelun paras veto on aasialainen yli 3,0 maalia kertoimella 1,90 ilta (todennäköisyysarvio 64%). Voit vaihtoehtoisesti myös pelata overin 2,5 tai 3,5 maalin linjalla. Tämän lisäksi tarjoaa myös Monaco -1,5 tasoitusvedon 1,84 kertoimella (todennäköisyysarvio 63%).

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään!

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *