Mestarien Liiga

 

AS Monaco vs Manchester City

 

Tänään ratkotaan jatkoon menijät jäljellä olevista pareista Atletico Madrid vs Bayer Leverkusen sekä AS Monaco vs Manchester City. Meidän mielenkiinto kohdistuu jälkimmäiseen joka otetaan Ranskassa.

Edellinen ottelu päättyi monien värikkäiden vaiheiden jälkeen 5-3 Manchester Cityn hyväksi. Citizens nousi 1-2 tappio tilanteesta voittoon ja lähtee kohtalaisen hyvistä asemista toiseen osaottelun.

 

[bonustable num=5 type=’Sportsbook’ orderby=’_as_rating’ ]

AS Monaco tarvitsee siis vähintään 2-0 kotivoiton vierasmaalisäännön turvin varmistaakseen jatkopaikan. Citizens tuskin lähtee jarruttelemalla vaan luultavasti hakee myös maalia Monacossa. Kotijoukkueelta sivussa Boschilia, Glik sekä Carillo ja taipuvaksi on merkitty Falcao. Falcao oli kentällä noin puolituntia viikonloppuna Bordeauxia vastaan ja uskomme että hänet nähdään myös tänään tositoimissa. Citizens on ilman Gabriel Jesusta ja Ilkay Gűndogania.

Meidän fokus on kotijoukkueessa joka joutuu lähtemään hyökkäys voittoisesti peliin ja hakemaan maaleja!

 

AS Monaco vs Manchester City

 

AS Monaco tekee yli 1,5 maalia @ 1,82 / Panos 3/10

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *