Ranskan Ligue 1:ssä pelataan sunnuntaina kolme ottelua. Alkuillan Montpellier-Lyon -matsi tarjoaa mainion peli-idean.

Kotijoukkue Montpellier on tällä kaudella yksi liigan vaikeimmin voitettavista joukkueista. Montpellier on päästänyt 27 ottelussa vain 21 maalia – ainoastaan PSG:n lukema (19) on Ranskan liigassa pienempi. Joukkue on hävinnyt vain kaksi kuudestatoista edellisestä Ligue 1 -ottelusta. Montpellier on ollut myös paria poikkeusta lukuun ottamatta hyvä pelillisesti, joten pistesaldo voisi olla tällä hetkellä myös korkeampi.

Vierailija Lyonista ei voi sanoa samaa – takana on nimittäin jo viisi liigapeliä ilman voittoa. Tämän lisäksi Lyonilla on muitakin ongelmia. Joukkue nimittäin tahkosi Ranskan cupissa torstai-iltana, missä tuloksena oli myös tappio. Lyonin onneksi matsi ei sentään venynyt jatkoajalle, mutta palautumisaikaa on silti vain kaksi täyttä päivää.

Kotimaisen cupin lisäksi Lyon on tahkonnut Eurooppa-liigan jatkopelejä. Vieraat ovat pelanneet 10.2-3.3. välisenä aikana kuusi ottelua Montpellierin kolmeen verrattuna. Raskaan ohjelman ja heikon pelivireen lisäksi Lyonilla on vielä yksi iso ongelma: joukkueen supertähti Nabil Fekir on sivussa. Kyseisen pelaajan tehot ovat tällä kaudella 16 maalia + 6 maalisyöttöä. Ja kaiken huipuksi 15 maalin mies Mariano on myös epävarma, sillä hän missasi viikon cup-ottelun jalkavamman vuoksi.

Montpellierin pitäisi olla näistä lähtökohdista ottelun selvä suosikki. Tarjolla on yhä DNB 2,06 kerroin Pinnaclella (todennäköisyysarvio 56%). tarjoaa myös Montpellierin voitolle 1X2-muodossa todella herkullisen 3,00 kertoimen (todennäköisyysarvio 41%) .

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään!

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *