Jääkiekon NHL

Montreal Canadiens vs. Tampa Bay Lightning, (klo 02:30 Suomen aikaa).

Pelivalinta: Tampa Bay

Kerroin: 1.94 @

Panossuositus: 8/10

Tampaa ei voi liiaksi hehkuttaa sillä heidän pelinsä on tällä hetkellä aivan uskomattomalla tasolla, siitä kertokoon mm. herra Andrei Vasilevskin nykyinen meno tolppien välillä. Itseluottamus on tällä kaverilla huipussaan ja viidestä viimeisestä ottelusta mies pitänyt maalinsa puhtaana peräti kolmesti. Viimeisimmässä ottelussa 0-5 vierasvoitossa Torontoa vastaan tilille tuli kauden kuudes nollapeli.

Ykkösketju? täyttä timanttia. NamestnikovStamkosKucherov esittää jäällä paikka paikoin järkyttävän kauniita tekoja, olivat ne sitten syöttökombinaatioita tai uhrautumista joukkueensa eteen, niin kyllä vähäänkään näitä pelejä seuranneet tietänevät että näiltä herroilta on viime aikoina upeita tekoja nähty.

Montrealin kausi on ollut tähän asti pettymys. Edes huippuveskari Carey Pricen paluu loukkaantumisten jälkeen kaukaloon ei ole tuonut tulosta. Loukkaantuneina Canadiens-leirin puolelta ovat puolustaja Shea Weber, hyökkäyspään Ales Hemsky ja kakkosvahti Al Montoya.

Tampa Bay pääsee otteluun ihannekokoonpanolla, sillä Ryan Callahan palaa takaisin askiin ja ottaa nelosketjusta paikan J.T. Brownin tilalla. Kakkosvahti Peter Budaj on sivussa ja hänet korvaa Arizonasta kesken kauden Tampan riveihin siirtynyt Louis Domingue.

Canadiens kyntää par’aikaa viiden ottelun tappioputkessa ja on vaikea nähdä että juuri tässä ottelussa, ilmiöimäisessä vedossa olevaa Tampa Bayta vastaan Montreal onnistuisi edes jatkoajalle peliä viemään.

Jonkin verran kertoimet ovat jo valuneet alaspäin, mutta in 1.94 kelpaa vielä varsin hyvin.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *