Serie A -kierroksen numero 26 päättää maanantai-illan ottelu Cagliari vs Napoli. Scudettoa jahtaava Napoli joutuu todennäköisesti tiukoille Sardinian saarella.

Cagliari on Serie A:ssa viisi pistettä putoamisviivan yläpuolella. Sardinialaisryhmä on ollut läpi kauden sijojen 12-15 välimaastossa, mihin Cagliari myös kauden alla rankattiin. Takana on nyt kolme tappiotonta liigaottelua, joissa Luis Diego Lopezin valmentama joukkue on päästänyt vain yhden maalin. Edellisessä kotiottelussa Cagliari otti putoamistaistelun kannalta erittäin tärkeän voiton SPAL:sta tyylikkäästi maalein 2-0.

Vierailija Napoli nimettiin Serie A:n kausiennakossa Juventuksen ykköshaastajaksi. Takana onkin mahtava kausi, ja joukkueella on kaikki mahdollisuudet Scudettoon. Viime viikolla Napoli putosi Eurooppa-liigan jatkopeleistä saksalaista RB Leipzigia vastaan, joten nyt se voi keskittyä täysillä Serie A -otteluihin.

Maurizio Sarrin valmentama Napoli on äärettömän kova ryhmä, mutta joukkueiden välistä tasoeroa sekä ottelun maalimääriä on liioiteltu kertoimissa. Napolin kuusi edellistä vieraspeliä ovat päättyneet lukemiin 0-2, 0-1, 0-1, 1-3, 0-1 ja 0-0. Joukkue revitteli suuria maalimääriä lähinnä alkukauden reissupeleissään.

Kotijoukkue Cagliari on myös yksi sarjan vähämaalisimmista. Lisäksi sen riveistä puuttuvat Luca Cigarini ja Diego Faras, jotka ovat syöttäneet yhteensä seitsemän liigamaalia. Nämä poissaolot vähentävät entisestään Cagliarin maalinteon todennäköisyyttä. Alle 3,0 maalia on mainio ja erittäin osuva pelivalinta tähän otteluun. Saat panoksesi vieläpä takaisin kolmen maalin tuloksella. Poimitaan veto Pinnaclelle kertoimella 1,73 (todennäköisyysarvio 66%).

 

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään!

Kuva: Clément Bucco-Lechat (Own work) [CC BY-SA 3.0], via Wikimedia Commons

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *