KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Jääkiekon NHL, pudotuspelit

Nashville – Colorado, klo 04:30 Suomen aikaa.

Jääkiekon NHL:n pudotuspelit starttasivat käyntiin viime yönä yhteensä kolmen ottelun voimin. Tulevana yönä hommat jatkuvat viidellä matsilla.

Viime kauden Stanley Cup-finaaleissa kakkoseksi jäänyt Nashville oli odotetusti tälläkin kaudella runkosarjassa todella vahvassa iskussa läpi kauden ja lopulta Preds olikin koko sarjan ykkönen runkosarjan osalta. Nashvillen kotiyleisö tulee varmasti antamaan myös näiden pudotuspelien osalta tarvittavan tuen joukkueelleen, aivan kuten viime kaudella luoden käsittämättömän tunnelman Bridgestone Arenan lehtereillä.

Colorado selvitti viime kauden suurien vaikeuksien jälkeen tiensä lopulta playoffeihin asti. Avsiltä nähtiin runkosarjassa ajoittain upeita otteita joista suurimmaksi osaksi vastasivat joukkueen ykkösketjussa hirmuvireessä tehoilleet Nathan MacKinnon, Mikko Rantanen sekä Gabriel Landeskog. Nähtäväksi jääkin onko Avalanche liiaksi tämän häikäisevän ykkösketjun varassa, vai löytyykö tarvittavaa ratkaisuvoimaa alemmistakin ketjuista.

Tosiasia on se, että Nashville on hyvin monen asiantuntijan ja tavan tallaajan papereissa suurin suosikki nostelemaan himoittua Stanley Cup -pystiä kauden päätteeksi. Predators-ryhmä on hyvin yhteen hitsaantunut joukkue josta löytyy neljä hyvää ja pelaavaa ketjua. Ratkaisijoita löytyy jokaisesta ketjusta ja puolustus on koko sarjan eliittiä, aivan kuten maalivahtikaksikkokin.

Pidän Nashvilleä selvänä tapauksena etenemään tästä parista jatkoon ja uskon myös että tässä ensimmäisessä kohtaamisessa voidaan jo nähdä kuinka Predators näyttää vastustajalle kaapin paikan iskemällä mahdollisesti melko rumatkin lukemat tulostaululle.

Pelataan kuitenkin kohtuullisesti ja maltilla seuraavanlaisesti;

Pelivalinta: Nashville -1,5 (Aasialainen tasoitus)

Kerroin: 2.10 @

Panossuositus: 7/10

 

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään!

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *