KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Salibandyliiga pudotuspelit 4.4

Nokian KrP-Happee

Salibandyliigassa on mitalijoukkueet selvillä ja tie suomenmestaruuteen on enään viiden voiton päässä. Classic ja Indians avasivat oman ottelusarjansa eilen ja tänään katseet suunnataan Raholaan, jossa KrP isännöi avasuottelussa Jyväskylän Happeeta. Peli käyntiin klo 18.30.

Nokian KrP on ollu läpi kauden todella vahva ja puolivälierissä se tiputti kokeneen SPV:n vaivattomasti otteluvoitoin 4-1. KrP:n syömähammas on sen riveistä löytyvä liigan kenties paras viisikko. Henri Johansson on jatkanut siitä mihin runkosarjassa jäi ja tehoillut viiteen peliin 18 (9+9) pistettä. Muutenkin Jere Oksasen, Joni Henttosen sekä pakkipari Krumins-Koskelan teholukema on kaikilla vähintään +13, joka on todella kovaa jälkeä. KrP:n memestys tässä sarjassa riippuu pitkälti siitä, kuinka hyvin ratkaisutukea löytyy ykköskentällisen takaa. Vielä SPV-sarjan KrP onnistui klaaraamaan tehoviisikon avulla, mutta Happee on jo selkeästi kovempi vastus. Maalilla Santtu Pohjonen syrjäytti Antti Kortetmaan loistavilla otteillaan, mutta ailahtelevuutta on silti havaittavissa.

Jyväskylän Happee kohtasi ensimmäisellä kierroksella jälleen kerran TPS:n ja lähetti turkulaiset laulukuoroon selvin 4-1 voitoin. Mikään läpihuutojuttu TPS ei Happeelle kuitenkaan ollut ja peräti kolme ottelua päättyi ainoastaan yhden maalin erolla. Happeelle tärkeää oli profiilipelaajien herääminen: vaikean kauden pelannut Peter Kotilainen tehoili viiteen otteluun 9 (4+5) pistettä ja seuraikoni Petri Kauko säesti samoilla tehoilla. Myös kapteeni Jami Manninen paransi sarjan edetessä, mutta kipparin teholukema näyttää edelleenkin neljä lukemaa pakkasta. Happee on hyvin roolitettu joukkue ja ryhmästä löytyy hyviä vääntäjiä Janne Hoikkasen muodossa ja ratkaisuvoimaa riittää helposti kahteen kentälliseen. Maalilla Miro Tuomala sai pientä kolhua viime pelissä, mutta on alustavien tietojen mukaan tänään pelikunnossa.

Luvassa on todella vaikeasti ennustettava sarja voittajan suhteen, mutta allekirjoittaneen papereissa Happee jatkaa superfinaaliin laajemman materiaalinsa turvin. Yksi asia on kuitenkin varmaa: sarjasta ei vauhtia tule puuttumaan. Nokian KrP perustaa pelinsä ns. ”näätärokkiin” ja kun ”hirvirytke” käsitys on ollut jo pitkään tunnusomaista Happeelle, voi pelikirjahifisteliöitä paikkapaikoin hirvittää. Runkosarjassa voitot menivät tasan kun KrP otti kotona voiton rankkareiden jälkeen 10-9 ja Happee teurasti vajaamiehisen KrP-rosterin Jyväskylässä lukemin 10-3. on asettanut totals-rajan 10,5 maaliin ja tarjoilee tälle järkyttävää 1,80 kerrointa, joka otetaan kuin lahja vastaan. Joukkueet ovat hyvin runsasmaalisia ja pelitapa tukee molemmilla over-talkoita. Historian aikana ollaan joukkeiden keskinäissä jääty alle 11 maalin ainoastaan neljä kertaa, eikä mikään viittaa siihen tänäänkään. on selkeästi paremmin kartalla ja tarjoaa overista ainoastaan kerrointa 1,53.

 

Pelivalinta

Salibandyliiga playoffs

Nokian KrP-Happee

yli 10,5 maalia @1,80

Panos 10/10

 

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään!

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *