Salibandyliigassa on tulossa Champions Cupin mittainen tauko, mutta sitä ennen taistellaan pisteistä vielä Nokialla, jossa KrP saa vastaansa Oilersin.

KrP on pelannut ailahtelevia pelejä ja välillä peli toimii kuin junanvessa ja välillä joukkue on totaalisesti helisemässä. Tulosvastuu lepää rautaisen ykkösnyrkin varassa jossa tahtipuikkoa heiluttelee ikinuori Henri Johansson. Myös nokialaisten kakkosvitja on esittänyt hyviä otteita, mutta tulosta ei vielä ole toivotulla tavalla tullut. Suuria poissaoloja ei ole ja maalilla vartioi luotettava Santtu Pohjonen.

Oilers kävi viikonloppuna Kuopiossa Welhojen vieraana ja kotiintuomisina oli suhkot vaisu 3-4 voitto. Espoolaiset olivat jo neljän maalin karkumatkalla, mutta päästi kotijoukkueen silti vielä peliin mukaan, tänään vaaditaan selvästi kypsempää esitystä mikäli täysi pistepotti mielitään viedä mukana. Espoolaiset pääsevät myös täydellä rosterilla vieraspeliin eikä suuria poissaoloja ole.

Viikonloppu jätti kysymysmerkkejä Oilersin vieraspelikyvykkyydelle joka on arvioissa muutenkin kehnoa luokkaa. KrP hyötyy selvästi kotikentästään ja viikkopelistä eikä voimasuhteet ole todellakaan niin paljon vierailijoille mitä kertoimet osoittavat. Peleihin ehdottomasti kotijoukkueen kelkassa ja rohkeimmat voivat nakata jopa kotijoukkueen suoraa voittoa jossa kertoimet pyörivät jopa 3 tietämissä.

 

Pelivalinta

Nokian KrP-Oilers

Nokian KrP +0,5 @2,04

Panos 6/10

 vedonlyöntisivusto
– Parhaat kertoimet sekä kampanjat
Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *