KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Salibandyliiga playoffs 22.3

Nokian KrP-SPV

Salibandyliigan pudotuspelejä jatketaan tänä iltana kolmen otteluparin voimin, kun EräViikingit isännöi Indiansia, TPS matkaa Jyväskylään Happeen vieraaksi ja SPV saapuu Raholaan. Ensimmäisenä käännetään katseet viimeisenä mainittuun KrP:n ja SpV:n väliseen mittelöön. KrP voitti avausottelun kotonaan, mutta Spv tasoitti ottelusarjan sunnuntaina Seinäjoella. Ottelu käyntiin klo 18.30.

Nokian KrP nappasi vihjeemme mukaisesti voiton ensimmäisestä kohtaamisesta lukemin 8-4, mutta vieraissa näätälauma oli hätää kärsimässä. Avausotteluun hirmutehot (4+1) paukuttanut Henri Johansson otettiin Seinäjoella erityistarkkailuun ja mies jäikin tehojen valossa pimentoon saalistaen vain yhden syöttöpisteen. ”Näätälauma” ei pelannut viimeksi huonosti, mutta laajemmalla rosterilla operoiva Spv oli jokaisella osa-alueella piirun verran nokialaisia edellä. Runkosarjassa piretästi esiintynyt kakkos ketju ja etenkin herrat Viitakoski, Peltola eivät ole vielä päässet aivan omaan maksimiinsa edellisissä peleissä. Ykkösketju KrP:llä on huippuluokkaa, mutta Spv:n nollatessa tämän, on ratkaisijoista iso pula. Maalilla Antti Kortetmaa on pelannut hyvin ja oletettavasti jatkaa myös tänään maalinsuulla.

Spv otti tärkeän kotivoiton ja teki sen melko suvereenilla esityksellä. Seinäjokilaiset puolustivat mallikkaasti ja omista paikoista iskettiin avausottelua tehokkaammin palloa reppuun. Speveläisistä etenkin Joni-Arttu Sieppi on parantanut runkosarjasta ja mies nakutti sunnuntaina tehot 2+1. Allekirjoittanut on silti edelleen sitä mieltä, että Peliveljien tärkein pelaaja löytyy tuloksellisen ykköskentän pakistosta, jossa Matias Veikkola on tehoillut kahteen otteluun viisi tehopistetta (1+4) sekä ollut joukkueen selkeä pallollinen johtaja. Maalilla Julius Kivimäki pelasi viimeksi mallikkaasti, joskin mies hyötyi jonkin verran joukkueensa loistavasta puolustuspelistä. Sami Koski oli viime kamppailusta sivussa, mutta on tositoimissa jälleen tänään.

Kyseinen ottelusarja on kenties kaikista intensiivisin ja jo Seinäjoella oli havaittavissa todellista playoffs-vääntöä. KrP on toki suosikki kotonaan sillä Rahola on erittäin vaikea paikka vierailla, etenkin viikkopelissä. Nokialaisten kertoimet on kuitenkin arvioitu markkinoilla täysin kohdalleen eikä etua ole tarjolla. Sen sijaan vierasjoukkueen kertoimet ovat osalla bokkereista turhan korkella. Spv omaa leveämmän materiaalin kun taas KrP on liikaa Johanssonin johtaman ykkösviisikon varassa. Arviomme mukaan seinäjokilaiset nappaavat kotiedun itselleen noin 40% todennäköisyydellä, joten suoranvoitonkin kertoimessa on ilmaa alla. Me turvaudumme kuitenkin vieraiden moneyline-vaihtoehtoon, jossa voitto jatkoajalla tai rangaistuskilpailussakin riittää lunastukseen. in kärkikerroin 2,25 kelpaa peleihin reilun 45% arviota vastaan rajakertoimen ollessa 2,20 luokkaa.

 

Pelivalinta

Salibandyliiga pudotuspelit 22.3

Nokian KrP-SPV

SPV moneyline (lopullinen voitto) @2,25

Panos 4/10

 

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään!

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *