KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Salibandyliiga playoffs 27.3

Nokian KrP-SPV

Nokian KrP:llä on tänään mahdollisuus edetä liigan välieriin, kun se kohtaa Peliveljet kotiluolassaan Raholassa klo 18.30. Nokialaiset johtavat ottelusarjaa voitoin 3-1 ja ”näätälauma” on ollut selkeästi niskan päällä, etenkin kotiluolassaan.

Ennen sarjan alkua suurin kysymysmerkki nokialaisten yllä oli, että miten joukkueen ja etenkin sen tähtipelaajien kasetti kestää kun pelit kovenevat. Henri Johansson kumppaneineen on lyönyt epäilijöilleen jauhot suuhun ja tällä hetkellä KrP:n tilanne näyttää erittäin hyvältä. Edellä mainituu Johansson on paukuttanut neljään otteluun käsittämättömät 17 (9+8) tehopistettä ja johtaa ylivoimaisesti pudotuspelien pistepörssiä. Kotiaskissa mies on kahteen koitokseen iskenyt 12 (9+3) pinnaa seinäjokilaisten nollausyrityksistä huolimatta. Puolustajista esiin noussut Morics Krumins on ollut pelipäällä ja latvialainen johtaa puolustajien pistepörssiä 9 (6+3) tehomerkinnällään. Suurin vastuu lepää Johanssonin johtaman ykkösen yllä, mutta KrP:n alemmatkin kentälliset ovat luoneet pelistä toiseen hyviä maalipaikkoja ja on vain ajan kysymys milloin ketsuppipullo aukeaa näiden toimesta. Maalilla Antti Kortetmaa on saanut tehdä tilaa Santtu Pohjoselle, joka on pienestä epävarmuudesta huolimatta virkaveljeään selkeästi edellä.

Spv on tänään ensimmäistä kertaa selkä seinää vasten ja vaikka joukkueesta löytyykin kokemusta vaikka muille jakaa on pienoinen ihme mikäli ottelusarja jatkuu vielä kuudenteen otteluun. Tommy Koposen suojatit ovat olleet täysin köysissä ja neljässä ottelussa omiin on päästetty peräti 36 osumaa. Tulosvastuu lepää edelleen veteraanien Mikko Kohosen (5+0) sekä Sami Kosken (1+5) yllä ja näiden takaa ainoastaan Joni-Arttu Sieppi (3+4) on onnistunut nostamaan tasoaan runkosarjasta. Seinäjokilaisten peli on ollut todella luokatonta ja jo pelkkiä keskialueen menetyksiä tapahtuu pelistä toiseen järkyttäviä määriä. Maalivahtikaksikko Kivimäki-Hannula ei suoraa sanottuna ole liigatasoa, joskaan heidän edessään oleva reikäjuustopuolustus ei työtä yhtään helpommaksi tee.

KrP on ansaitusti suosikki otteluun ja arvioissamma näädät nappaavat voiton noin 60% todennäköisyydellä, jolloin rajakerroin on 1,66 luokkaa. Nokialaiset ovat jokaisella osa-alueella vatustajaansa edellä ja etenkin kotisalissaan näädät ovat pelanneet todella nopeaa salibandya, jossa Spv ei ole pysynyt alkuunkaan kyydissä. Spv ei ole kuluvalla kaudella kertaakaan poistunut Raholan teurastamolta voiton kanssa, eikä se tee sitä tänäänkään. KrP nappaa neljännen voiton ja alkaa valmistautua välieriin.

 

Pelivalinta

Salibandyliiga pudotuspelit 27.3

Nokian KrP-SPV

Nokian KrP @1,72

Panos 8/10

 

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään!

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *