Salibandyliiga 19.9

Nokian KrP – SPV

Salibandyliiga jatkuu tänään yhden ottelun voimin nokialaisen KrP:n aloittaessa kautensa kotiluolassaan kun sunnuntaina KooVee:n voittanut Seinäjoen Peliveljet saapuu Raholaan näätien vieraaksi.

Seinäjokilaisten kone yskähdellen liikkeelle

SPV aloitti kautensa kotiottelulla KooVeeta vastaan ja ottelusta pisteet jäivät Seinäjoelle jokseenkin vaisun esityksen jälkeen 5-4. Alussa SPV oli niskan päällä, mutta ei saanut viimeistelyään toimimaan ja viimeiset puolitoista erää mentiin KooVeen komennossa. Viime ottelu siis jätti Tommy Koposen suojattien päälle pienen kysymysmerkin, sillä KooVeen tasoisen joukkueen olisi pitänyt kaatua huomattavasti pienemmällä iltapuhteella.

Näädillä iskunpaikka

KrP siis aloittaa kautensa tänään ja pääseekin otteluun täydellä kokoonpanolla, myös SPV:n leirissä ei pitäisi suurempia poissaoloja olla. Viime vuosina joukkueet ovat pelanneet tasaisia otteluita, joissa maaleja on mätetty ihan urakalla ja vauhdikasta peliä on lupa odottaa myös tänään. Katseet kiinnittyvät varmasti KrP:n Henri Johanssoniin ja seinäjokilaisten Jari Hankkioon, jotka oletettavasti tänäänkin kantavat joukkueidensa suurimman tulosvastuun harteillaan.

Markkina asettaa SPV:n selväksi ennakkosuosikiksi ja parhaat peli-ideat löytyvätkin kotijoukkue KrP:n puolelta. Viime ottelu jätti kysymysmerkkejä konkarijoukkue SPV:n ylle ja tänään matkustusrasituksen omaava seinäjokilaisryhmä ei missään tapauksessa ole 62% suosikki ottelua voittamaan. KrP lähtee kaudenavaukseensa täysin freshillä kokoonpanolla ja Raholan Teurastamo ei varmasti ole vierasjoukkueelle se mukavin paikka tulla viikkopeliä pelaamaan.

ja tarjoavat myös pelikelpoiset +1,5 tasoitukset, mutta Marathonbet on jättänyt omat kertoimensa vieläkin korkeammalle ja tämä virhe käytetään auttamatta hyväksi!

 

Pelivalinta

Nokian KrP – SPV

KrP +2,5 @1,59 Marathonbet

Panos 9/10

 

 logo

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *