Salibandyliiga 15.11

Nokian KrP-Welhot

Päivän ainoa salibandyliigan ottelu pelataan Nokialla, jossa KrP isännoi Kuopion Welhoja Raholan vanhalla teurastamolla klo 18.30 alkaen.

Nokian KrP on aloittanut kauden räväkästi ja ennen illan kamppailua se maijaileekin sarjataulukon sijalla 3. Kahdeksasta pelaamastaan ottelusta Näädät ovat raapineet viisi voittoa ja kolmesta tappiosta ainoastaan yksi on tullut varsinaisella peliajalla. Viimeksi KrP kohtasi Classicin häviten ottelun jatkoajalla luvuin 6-7. Ottelusta jäi varmasti joukkueelle hampaankoloon sillä voittoon oli hyvät ellei jopa erinomaiset mahdollisuudet. Sitä ennen KrP otti tukkaan niin ikään jatkoajalla kun KooVee kukisti sen 6-5. Viime kausina ykkösvitjan varassa roikkunut KrP on saanut nyt onnistumisia alemmista kentistä eikä tulosvastuu lepää ainoastaan Henri Johanssonin johtaman ykkösvitjan harteilla. Onnistumisia kaivataan tänäänkin mikäli pisteet halutaan jättää Nokialle. Maalilla aloittanee Santtu Pohjonen joka on koppailut palloa totutun varmasti.

Welhot on varmasti yllättänyt jokaisen laji-ihmisen ja tällä vauhdilla joukkue on vahvasti taistelemassa pudotuspelipaikasta. Yhdeksästä ottelusta Taikurit ovat voittaneet viisi ja hävinneet neljä. Kuopiolaiset ovat pärjänneet hyvin kotona ja viimeksi ”Tylypahkan” hurmoksen sai kokea niin TPS luvuin 8-3 kuin myös Indians 8-7. Vieraissa joukkue on pelannut vasta kolmesti ja voittoa ollaan juhittu bussimatkalla kertaalleen kun OLS kaatui 5-10. Joukkueen ehdottomia hahmoja on ollut Juha Rautiainen (1+21) Iiro Lankinen (10+8) sekä Eetu Sorvali (11+1) jotka yhdessä Olli Taskisen ja Aki Kolarin kanssa muodostavat myös erittäin tehokkaan ykköskentällisen. Maalilla aloittaa Petri Lech joka on iso syy siihen miksi Welhoilla tällä hetkellä kulkee.

KrP on oikeutetusti asetettu ennakkosuosikiksi ja perus 1X2 kohteissa markkina on hyvin mukana. Itse näen suosikin aseman kuitenkin hiukan huonona asiana kotijoukkueelle sillä nyt KrP joutuu itse pitämään palloa enemmän ja näin ollen se ei pääse pelaamaan omalla mukavuusalueellaan kun taas Welhot pääsee totuttuun omaan altavastaajan asemaan joka on sopinut joukkueelle vallan mainiosti. Joukkueet ovat toisilleen vieraat eikä keskinäisiä otteluita olla pelatttu edes harjoitusotteluissa. Welhojen scoutit ovat tehneet aiemmissa otteluissa todella hyvää työtä ja uskon että kuopiolaislla on tänäänkin tiedossa mitkä ovat vastustajan heikot kohdat. Taikurit onnistuivat pimentämään mm TPS:n ykkösvitjan eikä olisi mahdottomuus että niin kävisi myös tänäänkin Nokialla. Peleihin otetaan mukaan vierasjoukkuetta 2,5 maalin tasoituksella, joka kelpaa peleihin 1,64 rajakertoimella.

 

Pelivalinta

Nokian KrP-Welhot

Welhot +2,5 @1,78

Panos 8/10

 logo

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *