Salibandyliiga 26.2

Oilers – Indians

Salibandyliigassa pelaillaan tänään Espoon herruudesta kun Oilers isännöi derbypelissä Indiansia. Kauden ensimmäisessä kohtaamisessa Oilers vei pisteet Metro Arenalla vajaan kolmen tuhannen katsojan edessä lukemin 5-8. Tänään ei mitellä jäähallissa, vaan ottelu käyntiin klo 18.30 Tapiolan Urheiluhallissa.

Oilers löytyy ennen illan kamppailua sarjasta sijalta kahdeksan ja on siis vahvasti menossa pudotuspeleihin. Varaa lepsuiluun ei kuitenkaan ole, sillä takana Lasb hengittää niskaan kolmen pisteen päässä. Öljymiesten trendi on vahvasti laskusuunnassa ja viimeiset seitsemän peliä ovat tuottaneet Oilersille vain kaksi voittoa. Nyt alla on kaksi tappiota, kun ensin häntäpään Steelers kuritti espoolaisia 3-2 ja tämän jälkeen Happee kirjaimellisesti sahasi Oilerspuolustuksen luvuin 3-5. Oilers on ennenkaikkea viime peleissä kärsinyt tehottomuudesta joskin osasyy tähän on Casper Pfitznerin puuttuminen kokoonpanosta, tänään mies kuitenki on jälleen askissa, joka on erinomainen asia Oilersin kannalta. Maalilla tänään aloittaa vahvaa kautta pelaava Joonas Kaltiainen.

Indiansin sarjasijoitus on komeasti viides ja joukkue on todella vahvassa kevätvireessä. Heimo ei ole tämän vuoden puolella hävinnyt kuin yhden kerran kun Happee oli tammikuun 12 päivä parempi lukemin 5-9. Indians seilaa tällä hetkellä kovassa kuuden ottelun voittoputkessa ja alla on hieno taisteluvoitto Steelersistä jatkoajan jälkeen 5-6. Jotain joukkueen luonteesta kertoo myös se, että se on monessa pelissä ollut takaa-ajaja vielä päätös kympillä, mutta on silti onnistunut kääntämään tiukatkin kamppailut omiin nimiinsä. Joukkue omaa todella vaaralliset kaksi hyökkäyskenttää Heikki Iiskolan ja Valtteri Kainulaisen johdolla. Pakistosta kovia tehoja illasta toiseen mättää parivaljakko Otto Lehkosuo – Santeri Toropainen. Indians on alati vaarallinen ylivoimalla ja erikoistilanteissa. Maalilla aloittaa lähes kaikki ottelut pelannut Mikko Kirvesniemi.

Luvassa on varmasti tiukka ja kuuma derbyvääntö. Indians lähtee hakemaan revanssia viimekertaisesta ja mielii takaisin Espoon ykkösjoukkueeksi. Oilers kamppailee viimeisestä playoffs-paikasta ja Indians tavoittelee tärkeää kotietua, joten ottelussa riittää myös hyvin panosta. Oilersilla on päällä selvä suvantovaihe, kun taas Indians porskuttaa todella kovassa vireessä. Me näemme Indiansin ottelussa hieman alle 50% suosikkina ja rajakerroin piirtyy 2,02 tietämille. Myös totals vedoista löytyy mukavasti valueta, kun arvioissamme 10,5 maalia ylittyy noin 58% todennäköisyydellä.

Pelivalinta

Salibandyliiga 26.2

Oilers-Indians

Indians @2,20

Panos 7/10

 

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään!

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *