Salibandyliiga 12.1

Oilers – KooVee

Salibandyliigassa pelaillaan tänään kahden ottelun voimin joista tarkempaan tarkasteluun nostetaan Espoossa pelattava kotijoukkue Oilersin ja Tampereen KooVeen välinen mittelö. Peli käyntiin Tapiolassa klo 18.30

Täksi kaudeksi kovasti nuorentenut Oilers on esiintyynyt juuri niinkuin olettaa sopi, ailahtelevasti. On voitettu ylivertainen Classic mutta tukkaan ollaan saatu mm. Lasbilta. Oilers on aina ollut hyvä hyökkäyspäässä mutta nyt Heikki Luukkonen on saanut tarvittavaa ryhtiä myös puolustuspäähän. Oilers pelaa viihdyttävää salibandya ja sen otteluissa onkin nähty keskimäärin 11,4 osumaa (kotona 11,5). Tulosvastuuta kantaa pääasiassa läpimurtokauttaan pelaava Riku Holopainen (18+10) sekä maajoukkueessakin esiintynyt rightinpuolen Casper Pfitzner (12+15). Espoolaiset saavat jalkeille tasaiset kolme kenttää joskin pakistossa se antaa liigan kärkijoukkuielle tasoitusta. Markus Markkolan lähtö jättää hyökkäykseen ison loven joka näkynee todellisesti vasta keväämmällä. Maalissa aloittaa Joonas Kaltiainen joka takaa maalivahtiedun Espoolaisille moneen otteluun.

KooVee aloitti kauden hyvin haastamalla aivan kärkijoukkueitakin mutta tahti on hyytynyt totaalisesti ja ennen illan kamppailua joukkue jakaa sarjan jumbosijaa yhdessä Salban kanssa. Tampereilaiset elävät täysin ykköshyökkäyskenttänsä turvin. Samuli Salomaa (15+14) Perttu Koljonen (13+7) sekä Riku Reunamäki (10+10) ovat huiman alkutykityksen jälkeen kuitenkin palanneet takaisin kuolevaisten joukkoon ja tällä hetkellä kolmikko hieman jopa alisuorittaa. KooVee on nyt hävinnyt peräti kahdeksan kertaa putkeen ja vaikka suurimmilta murskajaisilta ollaankin vältytty on joukkueen esitykset olleet todella vaisuja ja aneemisia. Myöskään maalivahti Arvid Vonk ei ole yltänyt aivan parhaimpaansa vaikka tällä hetkellä joukkueen kassarit ovatkin lähes tekemättömän paikan edessä.

Oilers on ansaitusti suursuosikki otteluun. Espoolaiset haastoivat viimeksi sarjaa dominoivan Classicin ja öljymiehet veivät peliä välillä täysin mielinmäärin. KooVee ei ole löytänyt joukkueelle sopivaa pelityyliä ja tunnelma tamperelaisleirissä ei varmastikkaan ole kovin korkealla. Papereissamme kotijoukkue on noin 3-4 maalin suosikki vaikka suuremmatkaan loppunumerot ei allekirjoittanutta yllättäisi.

 

Pelivalinta

Salibandyliiga 12.1

Oilers-KooVee

Oilers -2,5 @1,88

Panos 7/10

 netticasino vedonlyönti

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *