Salibandyliiga 30.10

Oilers-Lasb

Salibandyssä pelaillaan tänään yhden ottelun voimin kun sarjapisteiden lisäksi Tapiolan Urheiluhallilla on tarjolla jatkopaikka Suomen Cupissa Lasbin matkatessa Oilersin vieraaksi. Ottelu käynnistyy klo 18.30.

Kotijoukkue Oilers on aloittanut kauden todella vahvasti ja Heikki Luukkonen on saanut nuoren joukkueen kovaan liitoon. Öljymiehet ovat kärsineet vasta yhden tappion kun voittoja taas on kiertynyt viisi kappaletta. Voitoista huolimatta Espoolaisten pelissä on vielä paljon tehtävää eikä se pelillisesti olisi ansainnutkaan aivan kaikkia voittoja. Joukkue on alati vaarallinen hyökkäyspäässä ja etenkin erikoistilanteissa Oilers on tällä hetkellä ehdottomasti yksi sarjan parhaimpia, ellei jopa paras. Maalia vartioi huipputorjuja Joonas Kaltiainen joka on pelannut joukkueen kaikki ottelut erinomaisella 84,71% torjuntaprosentilla.

Lasb otti maukkaat voitot niin Salbasta kuin Happeestakin, mutta viime ottelussa TPS oli vahvempi maalein 6-5. Oranssipaidat haastoivat Tepsin hyvin eikä yksi ”säälipiste” olisi ollut missään tapauksessa huutava vääryys. Nuoret tähdet ovat alkaneet löytää peli-iloa ja tämä näkyy heti positiivisina asioina kentällä. Justus Kainulainen on nyt paukuttanut kolmeen ottelut huimat 10 pistettä (7+3) ja on ehdottomasti avainasemassa myös tänään. Suurin syy hyvälle alulle löytyy kuitenkin Lasbin maalinsuulta, jossa Kaapo Kettunen on ollut suoraa sanottuna ilmiömäinen.

Oilers on nostettu aivan järkyttäväksi ennakkosuosikiksi eikä sille tarjotut 1,25 kertoimet missään tapauksessa ole pelikelpoisia. Voitoista huolimatta kotijoukkue on ollut hieman onnekas eikä Oilers hyvästä startista huolimatta lukeudu allekirjoittaneen top-3 joukkeisiin. Lasbilla on hyvä pöhinä päällä ja taitava hyökkäyskalusto saa varmasti luotua tarpeeksi maalipaikkoja aina voittoon asti. Oilers on pelannut todella tiukkoja pelejä eikä tämänpäiväinenkään tule olemaan mikään läpihuutojuttu!

 

Pelivalinta

Oilers-Lasb

Lasb +3,5 @1,72

Panos 8/10

 

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *