Salibandyliiga 10.11

Oilers-Steelers

Salibandyliigassa pelaillaan tänään kolmen ottelun voimin. Pelattavaa löytyy aika niukasti mutta ilman vetoja ei kuitenkaan jäädä. Ensimmäinen peli-idea löytyy Espoosta jossa Hämeenlinnan Steelers koittaa katkaista tappiokierteensä Oilersin kustannuksella.

Oilers oli alkukaudesta pirteä, mutta nyt joukkueen suunta on rankasti alamäkeen päin. Viimeisestä viidestä ottelusta Öljymiehet ovat saalistaneet vain kaksi voittoa eikä peli ole vakuuttanut. Viimeksi Oilers hävisi TPS:lle maali-iloittelussa luvuin 11-8. Nuoren joukkueen peli vaihtelee illasta toiseen ja ensimmäisillä kierroksilla voittoja ryöstänyt maalivahti Kaltiainen alkaa myös pikku hiljaa hiipua takaisin kuolevaisten joukkoon. Joukkue on hyvä hyökkäyspäässä ja pystyy varmasti luomaan tänäänkin tarpeeksi paikkoja voittaakseen ottelun. Kysymys kuuluukin saako joukkue puolustuksensa kuntoon, sillä viimeisessä kahdessa ottelussa sen verkkoa on heilutettu peräti 20 kertaa.

Steelers on avausottelunsa jälkeen sukeltanut todella pahasti eikä se ole pisteitä 17.9 pelatun ottelun jälkeen saanut yhtäkään. Joukkueen ehdoton heikkous on ollut puolustuspelaaminen ja joukkueen maaliero onkin karmaiseva -34. Kesällä värvätty hyökkääjälupaus Ville Lastikka joutuu tällä hetkellä kantamaan tulosvastuun lähes kokonaan ja tämä oikeanlaidan sniper on saatu vastustajan toimesta hyvin kuriin. Teräsmiehet ovat luoneet peleissä tarpeeksi paikkoja mutta tietynlainen rentous ja itseluottamus uupuvat eikä paikkoja olla käytetty hyväksi. Viime pelissä loukkaantunut joukkueen kapteeni Jarno Mäkinen on koko loppukauden sivussa, joten telakalla olevalle Teemu Metsälälle olisi todellakin tarvetta. Hämeenlinnalaisilla on tiukat paikat sillä sen rosterilla pitäisi todellakin taistella pudotuspelipaikasta eikä seurajohto varmaankaan hyvällä katso heikkoja tuloksia.

Oilers on tällähetkellä yksi parhaista vastustajista Steelersille tähän kohtaan. Espoolaisten peli on yskinyt ja Oilers antaa huilivuoron ykköstorjuja Kaltiaiselle joten kotijoukkueen maalilla vartioi tänään -00 syntynyt Nemo Sipilä. Steelers pääsee helpottavasta altavastaajan asemasta otteluun ja nyt jopa maalivahtietu on hienoisesti vieraiden puolella. Steelers omaa potentiaalia ja nyt alkaa olla viimeisiä hetkiä näyttää se. Tasoitusvetojen kertoimet ovat jääneet turhan korkealle ja peleihin otetaan mukaan Steelers +2,5 rohkealla 54% todennäköisyydellä.

 

Pelivalinta

Oilers-Steelers

Steelers +2,5 @1,92

Panos 5/10

 vedonlyöntisivusto
– Parhaat kertoimet sekä kampanjat

 

 

 

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *