Salibandyliiga 27.9

Oilers -TPS

Salibandyliiga jatkuu tänään kahden ottelun voimin kun Happee kohtaa kotonaan Steelersin ja TPS vierailee Tapiolassa Oilersin vieraana. Tarkasteluun pääsee edellämainituista jälkimmäinen, jossa TPS on asetettu yllättävän suureksi haastajaksi.

Oilers avasi kautensa vakuuttavasti kun se onnistui kaatamaan hieman vajamiehisenä hallitsevan mestarin Classicin jatkoajalla 5-4. Nuori joukkue esiintyi varsin pirteästi ja varsinkin Riku Holopainen (3+1) oli ottelussa ilmiliekeissä. Suuri kiitos voitosta kuuluu myös maalivahti Joonas Kaltiaiselle, jolta tänäänkin odotetaan huipputorjuntoja.

TPS on aloittanut kautensa tahmeasti saalistaen kahdesta pelaamastaan ottelusta vain yhden pisteen. Eniten turkulaisilla sakkaa hyökkäyksen tehottomuus eikä palloa olla saatu sisään laatupaikoistakaan. Viime ottelussa EräViikingit oli parempi luvuin 3-7, mutta peliesityksen perusteella ei olisi ollut huutava vääryys vaikka pisteet olisivat jääneet kokonaan Turkuun.

Oilers on asetettu aivan liian suureksi ennakkosuosikiksi, voitto Classicista oli toki vakuuttava mutta liikaa painoarvoa ei voi yhdelle ottelulle antaa. Nuorella joukkueella peli voi vaihdella paljon ja esitykset voivat olla kaikkea maan ja taivaan väliltä. On vain ajan kysymys milloin TPS saa hyökkäyspelinsäkin rullaamaan sillä taitoa sieltä löytyy riittämiin. Ennakkoon tasaisessa ottelussa on vierailijoiden kertoimet jätetty turhan korkealla ja tähän on syytä iskeä.

 

Pelivalinta:

Oilers-TPS

TPS +0,5 @2,40

Panos 6/10

 netticasino vedonlyönti

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *