Salibandyliiga 17.9

OLS – SalBa

Salibandyliigan avauskierroksen toinen pelivihje isketään tulille kun klo 18 alkavassa ottelussa Rauman SalBa lähtee metsästämään pisteitä Oulusta jossa vastaan asettuu isäntäjoukkue OLS.

OLS niskan päällä keskinäisissä otteluissa

Oulun Luistinseura ja Rauman SalBa ovat kohdanneet toisensa pääsarjatasolla kuusi kertaa joista oululaiset ovat vieneet nimiinsä kolme ottelua, raumalaisten voittaen kaksi ja tasapeliin ollaan venytty kertaalleen. Viime vuosina on Oulun Kastelli ollut vaikea paikka vastustajalle, mutta tulevaan kauteen kotijoukkue lähtee edellisvuosia haasteellisimmista olosuhteista.

Oululaiset ennakkosuosikkeja?

Bookerit ovat laittaneet OLS:n peräti 60% ennakkosuosikiksi ja tätä allekirjoittanut ei pysty millään sulattamaan. OLS menetti viime kauden neljästä parhaasta pistemiehestään peräti kolme eikä paikkaajat ole aivan samaa tasoa. Lisäksi Oululaisten ykköspyssyjen kunnon perään voidaan laittaa pieni kysymysmerkki. Salba lähtee tulevaan kauteen historiansa parhaimmalla kokoonpanolla ja saa Ouluunkin täyden rosterin mukaansa. Raumalaiset ovat rakentaneet kolme tasaista kenttää joka varmasti tuottaa kapeammalla rosterilla operoivalle Luistinseuralle päänvaivaa.

Ottelu on hyvin lähellä tasabookkia joskin Oululaiset saavat kotikentästään pienen edun puolelleen. Kertoimien mukainen tasoero ei todellakaan ole ja ilomielin voi raumalaisia suoralla voitollakin lyödä.

 

Pelivalinta

OLS – SalBa

SalBa +1,5 @1,95

Panos 8/10

 logo

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *