Salibandyliiga 15.10

OLS-Welhot

Salibandyliigassa käydään taistelua pisteistä myös Oulussa, jossa OLS kohtaa sarjanousija Welhot klo 18 alkavassa ottelussa.

OLS löytyy viiden pelatun ottelun jälkeen sijalta 10. voitettuaan KooVeen ja Indiansin. Luistinseura omaa kovan ykköskentän syömähampaina Valtteri Parviainen seka Tatu Kiipeli, mutta tulitukea pitäisi saada enemmän alemmista kentistä. Joukkue luo paljon hyviä paikkoja mutta maalinteko on tuottanut vaikeuksia. Oululaisten onneksi oma pää on pysynyt hyvin puhtaana, josta suuri kiitos tänäänkin maalilla aloittavalle Ville Mestarille.

Welhot on tullut ryminällä liigaan ja viime ottelu kovaa EräViikinki ryhmää vastaan oli lähes nappisuoritus. Joukkue on suorittanut tasaisesti ja taitavia yksilöitä löytyy Juha Rautiaisen ja Iiro Lankisen muodossa. Kuopiolais joukkueella on joka ilta vain ja ainoastaan voitettavaa ja tämä paineeton tila on osattu taikurileirissä käyttää hyödyksi. Kovasta yhteishengestä puhuu myös Welhojen 100% alivoima, jossa palloa bloktaan tappavan tehokkaasti. Maalilla aloittaa tänäänkin kokenut Petri Lech joka pitää huolen, ettei joukkue ainakaan maalivahtipeliin kaadu.

Markkina on nostanut OLS todella suureksi ennakkosuosikiksi ja tälle ei todellisia perusteita ole. Molemmat joukkueet tulevat ottelutauon jälkeen täynnä energiaa kentälle. Kärkiyksilöt ovat kotijoukkueella piirun verran kovempia kuin vierailla, mutta suurella sydämellä pelaava Welhot tulee laittamaan OLS tänään todella tiukille eikä vieraiden voittokaan yllättäisi allekirjoittanutta! in tarjoama +1,5 tasoitus vieraille kelpaa myös peleihin rajakertoimen piirtyessä 1,82 tietämille. Marathonbet kuitenkin tarjoaa vielä kovempaa kerrointa joka ruksataan välittömästi lapulle.

 

Pelivalinta

OLS-Welhot

Welhot +2 @1,77 Marathonbet

10/10

 

 

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *