Miesten sprintti (P) 13.2

Olympialaisissa vietettiin maastohiihdon osalta tänään välipäivää, mutta jälleen huomenna on hiihtotykitystä luvassa kun sekä miehet että naiset kisaavat perinteisen hiihtotyylin sprintit. Miesten kisaan ylivoimaisena suosikkina lähtee Norjan Johannes Klaebo mutta vedonlyönti mielessä ei nuorukaisen kertoimet kelpaa peleihin laisinkaan. Miesten aika-ajo käyntiin Suomen aikaa klo 11.05 joten vedot tulee tehdä ennen tätä.

H2H Pellegrino – Hakola

Italialainen Federico Pellegrino lähtee huomiseen kisaan hallitsevana sprintin maailmanmestarina. Pellegrino kuuluu aivan maailman kovimpiin spinttitykkeihin ja on tänä talvena juhlinut maailmancupissa kolme kertaa palkintopalli sijoitusta juuri sprinteissä. Italialainen on terävämpi vapaalla hiihtotavalla mutta arvokisamenestystä löytyy myös perinteiseltä eikä kauden 2016-17 sprintticupin voitto tosiaankaan irronnut vain vapaan sprinteillä. Viime kaudella Pellegrino nappasi sprintticupissa kakkostilan.

Suomen Ristomatti Hakola löi itsensä viime vuonna hiihtokansan tietoisuuteen ollen lahden MM-sprintin kuudes. Tänä talvena Rise on onnistunut löytämään tasaisuuden ja sprinteissä mies on yltänyt maailmancupissa neljä kertaa aina finaaliin asti mutta palkintokoroke antaa vielä odottaa itseään. Hakola kamppailee huomennakin finaalipaikasta joskin aivan mitalitaisteluun ei allekirjoittanut usko Hakolan yltävän.

Pellegrino on jostain syystä asetettu pariin selkeäksi altavastaajaksi. Italiailainen on huomenna kenties Klaebon ykköshaastaja ja vähintäänkin mitalista Pellegrino kamppailee varmasti. Hakola on ollut hyvä, mutta viime aikoina on hänenkin otteissaan ollut pieniä kysymysmerkkejä ilmassa. Sprinttirata on huomenna todella työläs ja se sisältää kaksi todella jyrkkää nousua. Tämä sopii erinomaisesti todella jalkanopealle Pellegrinolle joka Klaebon tapaan pystyy ”juoksemaan” mäet todella kovaa vauhtia ylös. Hakolan ei ole aivan parhaimmilaan jyrkissä nousissa jossa erot tullaan huomenna tekemään. Hakola kisaa nyt kolmansissa aikuisten arvokisoissaan kun Pellegrinolla on arvokisastartteja huomattavasti enemmän, joten myös kokemus kaataa vaakakuppia saapasmaan edustajalle. Allekirjoittanut pitää Pellegrinoa pariin noin 57% suosikkina joten kertoimessa on ronskisti ilmaa alla!

 

Pelivalinta

Olympialaiset: Maastohiihto

Miesten sprintti (P)

H2H Pellegrino-Hakola

Pellegrino @2,02 Panos 9/10

 netticasino vedonlyönti

Image By Letartean (Own work) [CC BY 3.0], via Wikimedia Commons

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *