Naisten sprintti (P)

Maastohiihtonaiset ovat saaneet huilata nyt kaksi päivää skiathlonista joten akut ovat varmasti kaikilla täynnä. Huomisesta sprinttikilpailusta on ennakkoon tulossa Ruotsin Stina Nilssonin sekä Norjan Maiken Caspersen Fallan välinen otatus. Naiset ovat vuorotahtiin voittaneet sprinttikisoja maailmancupissa ja olisikin pieni yllätys mikäli voittaja ei tästä kaksikosta tulisi. Suomalaisten mielenkiinto keskityy Krista Pärmäkoskeen joka taistelee vahvasti finaalipaikasta. Aika-ajot käyntiin Suomen aikaa klo 10.30.

H2H Harsem – Pärmäkoski

Norjan Harsem murtautui viimeistään tänä talvena aivan maailman terävimpään kärkeen ja varsinkin sprinteissä norjalainen on ollut tasaisen vahva läpi kauden. Todellinen myrskyvaroitus Harsemilta saatiin Planican maailmancupin perinteisen sprintissä, jossa nainen oli komeasti toinen heti Nilssonin jälkeen. Huomion arvoista kuitenkin oli että Harsem oli täysin suvereeni alku- ja välierässä ja ainoastaan Falla ja Nilsson pystyivät tarjoamaan tälle vastusta fiinaalissa. Harsem on tykitellyt useasti kympin sakkiin myös normaalimatkoilla joten norjalaiselle tuskin huomisen raskas sprinttilatu koituu kohtaloksi.

Suomen Krista Pärmäkoski avasi mitalitilin heti avausmatkalla ja nyt nainen pääsee paineettomasti sprinttiin joskin menestys on laskettu suurimmaksi osaksi Kristan harteille. Pärmäkoski on myös todella tasainen suorittaja ja suomalainen onkin kauden jokaisessa sprinttikilpailussa yltänyt välieriin asti, parhaimpana sijoituksena Lillehammerin kakkostila. Krista ei kuulu maailman nopeimpiin hiihtäjiin mutta nainen jaksaa painaa kovaa vauhtia koko suorituksen ajan ja näin ollen huominen latu ei varmastikkaan koidu myöskään suomalaiselle esteeksi.

Harsem on ansaitusti matchupin suosikki sillä norjalaisen viimeaikaiset hiihdot ovat olleet häkellyttävän kovia. Ennakkoon sprintti on ainut varma matka jonka Harsem pääsee kisoissa hiihtämään joten onnistuminen tässä toisi vähintääkin paikan parisprinttiin. Pärmäkoski on ok sprintteri ja kamppailee huomennakin finaalipaikasta kynsin hampain mutta silti aivan mitalitaistoon ei allekirjoittanut Kristaa sijoita. Kristaa tuskin kukaan helpolla pudottaa kyydistä, mutta kun kärkinaiset (joihin Harsem lukeutuu) alkaa lyödä isoakovaa voi Pärmäkoskella tehdä tiukkaa. on hyvin kartalla voimasuhteista ja tarjoaa kyseiseen pariin Harsemille kerrointa 1,60. Sen sijaan kotoinen Veikkaus uskoo selvästi enemmän Pärmäkosken mahdollisuuksiin joten otetaan sieltä markkinatoppi talteen!

 

Pelivalinnat

Olympialaiset: Maastohiihto

Naisten sprintti (P)

H2H Harsem-Pärmäkoski

Harsem @1,78 Veikkaus Panos 7/10

Harsem top-6 @1,75 Panos 9/10

 vedonlyöntibonus

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *