Crystal Palace ja Manchester United kohtaavat maanantai-illan Valioliigaottelussa. Luvassa on ennakkoon todella vähämaalinen vääntö.

Kotijoukkue Crystal Palacen riesana on edelleen valtavan pitkä loukkaantumislista. Manageri Roy Hodgsonilta on puuttunut jo usean viikon ajan yli 10 pelaajaa, eikä tilanne ole merkittävästi parantunut. Palace taisteli urhoollisesti Tottenhamia vastaan viikko sitten, mutta hävisi lopulta ansaitusti myöhäisellä 0-1 maalilla. Kyseessä oli viides voitoton ottelu putkeen.

Vierailija Manchester United otti viikko sitten tärkeän kotivoiton Chelseasta. Joukkueen peli ei edelleenkään vakuuta, ja United suoritukset jäävät jatkuvasti ennakoitua heikommiksi etenkin hyökkäyspäässä. Alexis Sanchez ei ole toistaiseksi ratkaissut ongelmaa, vaan pikemminkin tuonut uusia pulmia avauskokoonpanon valintaan.

Ottelusta on syytä odottaa hyvin vähämaalista. Unitedin puolustus on tällä hetkellä hyvässä formissa, sillä joukkue on pitänyt kahdeksan nollapeliä edellisen 11 ottelun aikana. Päästettyjä maaleja on kertynyt näissä matseissa vain yhteensä neljä kappaletta. Tämän lisäksi Mourinhon ryhmä luo tällä hetkellä ennakoitua vähemmän uhkaa hyökkäyspäässä.

Palacen hyökkäystehot ovat taas kateissa loukkaantumisten myötä. Näin ollen ottelun selvästi paras pelivalinta on alle 2,5 maalia Pinnaclelta 1,90 kertoimella (todennäköisyysarvio 60%). Manchester Unitedin kertoimet eivät ole houkuttelevia kotijoukkueen loukkaantumissumasta huolimatta.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään!

Kuva: Football.ua [CC BY-SA 3.0, CC BY-SA 3.0 or GFDL], via Wikimedia Commons

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *