Jalkapallon Veikkausliiga

PS Kemi – SJK, klo 15:00

Pelivalinta: SJK

Kerroin: 2.40@

Panossuositus: 7/10

– Panoksia ottelusta ei ainakaan puutu. Kemi parantelisi voitolla asemiaan taulukon häntäpäässä, sillä karsijan paikalla tällä hetkellä oleva HIFK kurkkii enää kolmen pisteen päässä. Vierailija SJK:lla on omat saumansa nousta europelipaikoille ja mahdollisesti jopa mitaleille kaiken osuessa kohdilleen.

Kemin pelaajatilanne ottelun alla ei tosiaankaan ole parasta mahdollista antia, sillä joukkueen vahvuudesta ovat sivussa pelikiellossa olevat Abdoulie Mansally, Julian Guevara ja Edwin Salazar. Lisäksi puolustuslinjasta loukkaantumisen vuoksi poissa on Marek Kaljumäe. Myöskään pienoisista selkävaivoista kärsineen Rasmus Karjalaisen (joukkueensa paras maalintekijä kahdeksalla osumalla) pelikunto ei ole täysin sataprosenttinen ja mies aloittaakin ottelun vaihtopenkin puolella.

SJK:n pelaajatilanne on huomattavasti parempi kun seinäjokelaiset saavat pelikieltonsa kärsineen Mehmet Hetemaj’n takaisin kokoonpanoonsa. Myös ex-kemiläinen Billy Ions tekee paluun tositoimiin loukkaantumisen jäljiltä.

 

Joukkueiden kokoonpanot:

PS Kemi -> Forsman (MV), Ojala, Nurmos, Zea, Aubrey, Tano, Laitinen, Hassan, Ademi, Mosnikov, Ceesay

Vaihdossa: Kuukasjärvi, Karjalainen, Gullsten, Vilmunen (MV).

SJK -> Aksalu (MV), Sundman, Mero, Hatakka, Bardanca, Hetemaj, Laaksonen, Ions, E.Zeneli, Arimany, Hambo

Vaihdossa: Sheppard, Mboma, T.Hradecky, Sarajärvi, Samper, Tahvanainen, Valakari (MV).

 

Huomattavasti nimekkäämmään ja leveämmän materiaalinsa vuoksi vaaka kallistuu tässä kohtaa vierailijoiden voiton puolelle. Onhan siellä seinäjoella nähty kuluvan kauden aikana jos jonkinlaista sirkusta, mutta mikäs olisikaan sen hienompaa kuin kammeta loppupeleistä tarvittavat pisteet vielä jopa mitaleille asti. Tänään täysi pistepotti ei todellakaan ole mahdottomuus.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *