Pariisiliaiset saavat tänään Mestarien liigassa vieraita Belgiasta. PSG on ollut tähän asti Chämppärin vakuuttavin joukkue, ja on tätä myötä noussut suurimmaksi voittajasuosikiksi. Kolmen lohkopelin jälkeen PSG on tehnyt eniten maaleja (12) ja on myös ainoa joukkue, jota vastaan ei ole tehty maaliakaan. Viimeksi juuri Anderlecht kaatui vieraissa 4-0. Nyt sama ottelu pelataan kotona, joten kysymys vain kuuluu, kuinka isosti kotijoukkue tänään voittaa. Lähtökohtana voidaan pitää tuota vierasvoittoa, ja kyllä kertoimien puolesta voidaan pelata vähintään yhtä suurta kotivoittoa.

Vierailijoiden Chämppäri puolestaan on kovassa lohkossa mennyt täysin penkin alle. Kolmesta pelistä ei ole saatu yhtään pistettä, maalieron ollessa 0-10. Anderlecht ei kotonaan onnistunut tekemään maaliakaan PSG:lle tai edes Celticille. Noinkohan maalinteko onnistuu vieraissakaan? Puolestaan kotijoukkueen maaliin markkinat uskovat 100%. Tästä kertoo se, että Both teams to score: No -kohteesta saa jopa paremman!? kertoimen kuin Anderlecht alle o,5 maalia. Pelataan:

PSG -3 (European handicap) @2.17

BTTS No @1.70

 

 

Vihjeet tarjoaa: Betsiblogi

Muistakaahan osallistua myös täysin ilmaiseen vedonlyöntikilpailuun

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *