Ranskan liigassa nähdään perjantai-iltana mielenkiintoinen ottelu Saint-Etiennen ja Marseillen välillä. Odotettavissa on runsaasti maaleja kotijoukkueen verkkoon.

Vierasjoukkue Olympique Marseille pelaa tällä hetkellä loistaavaa kautta. Rudi Garcian valmentama ryhmä on sarjan kakkospaikalla ja todella kovassa vireessä. Viikko sitten OM murskasi sarjajumbo Metzin kotonaan 6-3, eikä tahti tästä juuri hyytynyt viikon cup-ottelussa. Marseille nimittäin paukutti 9 maalia Ligue 2 -joukkue Bourg-en-Pressin verkkoon Liigacupissa tiistaina!

Kaikki ottelut mukaan luettuna Marseille on tehnyt vähintään kaksi maalia jo seitsemässä ottelussa peräkkäin. Tulosten takana on myös runsaasti rakennettuja maalitilanteita, joten osumat eivät ole tulleet tuurilla.

Kotijoukkue Saint-Etienne on monta luokkaa heikompi joukkue. ASSE oli vielä pari viikkoa sitten putoamisviivalla, mutta nyt se löytyy keskikastista kahden peräkkäisen voiton jälkeen. Viime viikon voitto Amiensista oli erityisen vakuuttava suoritus. Saint-Etienne on kuitenkin ollut täysin aseeton sarjan kärkijoukkueita vastaan ja hävinnyt jo Lyonille 0-5 sekä Monacolle 0-4 kotonaan. Kauden aiempi kohtaaminen päättyi 3-0 Marseillen voittoon.

Poimitaan vetokupongille Marseillen voitto kertoimella 1,88 ilta. Lisäksi Marseillen team total yli 1,5 maalia maistuu hyvin kertoimella 1,82. Marseillen maalitehtailun pitäisi jatkua myös Saint-Etienneä vastaan.

 

[bonustable num=5 type=’Sportsbook’ orderby=’_as_rating’ ]
Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *