KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Vermon keskiviikko tarjoaa peräti 5 lähtöä derby-karsintaa. Karsinta lähtöjen voitosta on luvassa 9000e palkinnot, kun itse derby finaalissa tikulla on 150 000e! Veikkauksen pitkävedon puolelta 2 poimintaa. 7. Lähdössä kiinteä 2,05 Twist Of Fate:n voitosta kelpaa peleihin. Raviurheilussa on paljon muuttujia, mutta myös muutama vakio. Yksi vakio on se, että kun isosta rahasta ajetaan, on Korven Pekan talli kunnossa vuodesta ja vuosikymmenestä toiseen. Pekka hyppää itse huippukuntoisen Twist Of Fate:n kärryille ja johtaa lähdöstä maaliin. 15.8. Twist Of Fate oli hyvä kolmas avoimenluokan lähdössä oltuaan käytännössä koko juoksun paketissa johtavan takana. Taktiikka olikin saada nätti suojajuoksu kovassa porukassa tätä karsintaa silmälläpitäen. Voitosta ei ollut tarkoitus ajaa missään vaiheessa.

 

Toinen mainio pelikohde veikkauksen pitkävedosta on 8. Lähtö ja Hachiko De Veluwe keroimella 1,65.

Hachiko De Veluwe:n taulu kertoo kaiken olennaisen. Kivikovista ruotsin lähdöistä on taulu täynnä tolppia! Kakkossuosikki, keulaan päässevä Creation Primero joutuu tänään sellaiseen mankeliin ettei ole ennen ollut, kun Hachiko De Veluwe kiertää rinnalle vaatimaan vauhtia. Tosin kunniotus taitaa olla sitä luokkaa että Suosikki päästetään suosiolla keulaan ja ajellaan kakkosrahoista ja finaali paikasta. 1,65 on mainio kerroin, eikä tätä hevosta päästä tällä kertoimella enää suomessa pelaamaan, kun se tänä iltana vermon maalisuoralla hyvästelee muut!

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!