KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Suuri suomalainen derby juostaan tänään vermossa. Derbyn voittajalle on luvassa 150 000e, kakkoselle 71 000, ja kolmosellekkin vielä 42 000e! Derby finaali juostaan lähtönä nro 10.

Hachiko De Veluwesta kohistaan ihan aiheesta. Itsensä Drad De Veluwen täysveli todisti karsinnassa luokkansa laukattuaan lähtöön ja jääden ~100m muista. Teki mahdottomasta mahdollisen ja kelasi porukam kiinni, kiersi vielä kolmatta rataa koko porukan ollen ensimmäisenä maalissa. Huh huh!!!

Hachiko De Veluwen kiinteä 2.00 kerroin on ihan pellatava pitkävedon puolelta, mutta valitaan silti peleihin toto:n puolelta numerolla 5 Starttaavan Lexus Dreamin sija. (Sijat 1-3.)

Lexus Dream oli niin ikään omassa karsinnassaan täysin omaa luokkaansa. Kovan kiihdytyksen jälkeen Lexus Dream eteni puolikkaan jälkeen kuolemanpaikalta keulaan ja karkasi vielä lopussa muilta, käytännösä ajamattomana. Meno näytti siltä että varoja jäi. Kuljettaja Ari Moilanen kertoili lisäksi tiistaina teivossa että Lexus Dreamilta riisutaan kenkiä, jotta saadaan lisää lähtönopeutta, ja jos keulaan päästään niin siittä ajetaan- vaikka kuolemanpaikalle ilmestyisi itse Hachiko De Veluwe, keulapaikka ei ole tarjolla. Lexus Dreamilla ajettaneen keulasta 12-alkuinen aika ja vanha suomenennätys heitetään tänään romukoppaan! Se että tuleeko Hachiko De Veluwe lopussa ohi on toinen asia. Lexus Dream on kolmensakissa maalissa! Sija kertoimet nyt: min 2,17 max 3,20.

 

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!