Avaa tili UNIBETILLE ja nappaa Suomen helpoin talletusbonus!
100% / 100€ asti ja kierrätys vain 4x min. 1,40 kertoimella.

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Leo vegas tarjoaa pommikerrointa Victory Bonsai vs. Tir Du Caux.

Victory Bonsai 1.65 kelpaa mainiosti peleihin.

Täysin lahjasarjassa starttaava #13 Victory Bonsai on kaamea peli tällaiseen lähtöön. 3100m maraton matka sopii jenkeistä tuodulle voimanpesälle kuin nenä päähän. Victory Bonsai on avoimenluokan hevonen joka tekee loukkaantumistauon jälkeen kovaa paluuta aivan suomen eliittiin. Rattailla vahvistaa suomen ykköskuski Mika Forss. 21.4. Edellisellä pitkällä matkalla Victory Bonsai tyhjensi muut pitkällä,  1150metrin kirillä ja voitti lähinnä naureskellen. Tänään muiden kunnioitus lienee jo niin suuri että, Mika Forss ajanee jo ensimmäisellä takasuoralla kyselemään keulapaikkaa, joka lienee tarjolla koska kukaan ei halua ajella 2,5km Victory Bonsain jyskyttäessä vierellä ja vaatiessa vauhtia. Ja toisaalta näin hyvän hevosen selkä kiinnostaa kaikkia, varsinkin kun kakkospalkintokin on 5000e! Siittä on hyvä Seurailla Victory Bonsaita kakkosena maaliin. 

Riskit: Voltin 5rata on aina ahdas kääntyä ja muiden häirintä mahdollista. Keskeltä rataa myös joutuu kääntymään käytännössä lähes paikallaan, kun esim 1.rata saa tehdä ison kaarroksen ja on jo kovassa vaudissa valmiiksi, kun kuuluu AJA! Pitkällä matkalla lähtö on kyllä mahdollista ottaa aika rauhassa.

Nappaa Leovegasilta markkinoiden suurin ilmaisveto!
  • Avausbetsistä 100% ilmaisveto 100€ asti!
  • Betsivalikoima markkinoiden parhaimmmistoa
  • Palkittu & helppokäyttöinen mobiilikasino
Nappaa 100€ ilmaisbetsi
Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Betssson Group lisenssi MGA/CRP/108/2004 - säännöt ja ehdot voimassa
Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!