KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Tampereen teivossa ravataan lauantaina 6.10. kritriumin finaali 3vuotialle suomessa syntyneille.

Tikulla on, ei enempää eikä vähempää, kuin 112 500e!

Veikkauksen pitkävedosta löytyy mielenkiintoinen pelikohde, kun tänävuonna voitosta voittoon juossut Graceful Swamp saa voittaja kertoimeksi jopa 3,90!!! Veikkaus arvostaa suosikiksi Ruotsissa kovaa jälkeä tehneen ( suomessa syntyneen) ”Panssarivaunu” -lempinimeä tottelevan Marrakesh:in.

Kaikkein varmin pelimuoto olisi kaksari näillä kahdella, jos kerroin jää sinne 2 tuntumaan. Nämä kaverukset nimittäin karkaavat ~40 metriä muilta. Graceful Swampin pelaamatta jättämistä tuolla kertoimella, 3,90 en ainakaan itse voi vastustaa. 14- alkuisia aikoja kolme vuotiaana tykitellyt Graceful Swamp on ottanut kaikki voittonsa käytännössä ajamattomana ja karannut muilta maisemiin lähinnä naureskellen kaikissa tämän vuoden 13 startissaan. Marrakeshilta en ole nähnyt kuin karsinta lähdön täällä suomessa, jonka voitti toki pystyyn, mutta kyllä saa olla ruotsissa tuhdit kaurapuurot jos Gracefull Swampista tulee tämän ulkopuolelta ohi!!!

Ps: Tarkkailkaa se kaksari kerroin, täytyy tapahtua jotain todella tramaattista mikäli nämä kaksi ei ole ensimmäisenä hillotolpalla!

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!