Toto-Vihje.

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Vermon Toto-65 kierrokselta löytyy tänään muutama varma ja muutama hieman kimurantimpi lähtö.

Ensimmäisen lähdön suosikki, 6. Grainfield Oliver varmistetaan kahdella etupään hevosella. 1. Sylvie De Vie ja kovaluokkainen 2. Farzad Boko otetaan lapulle jo siksi että, toinen näistä saa Grainfield Oliverin selän, mikäli tämä pääsee keulaan. Vermossa kiriluukku auennee maalisuoralla silloin molemmat ovat vaarallisia.

Kakkos lähtöön laitetaan niin paljon rasteja kuin kukkaro kestää. 16 valjakon kylmäveristen tasoitusajo on todella vaikea veikattava. Vihjerivistä jää pois laukkakoneet 1,14,15. Kaikki muut lapulle ja toivotaan jysyä!

Kolmos lähdön suosikki 8. Rokin Maxi varmistetaan myös kahdella etupään hevosella. 2.Passiton ja 3.Vapperi on ihan kyvykkäitä menijöitä tähän lähtöön.

Neljännestä lähdöstä poimitaan varmaksi lennokkaala tyylillä kolme tolppaa ottanut 5. Roberto Diver. Roberto Diver on voitoissaan näyttänyt siltä että vauhtivaroja on tarvittaessa vielä lisääkin.

Viidennen lähdön maraton matkan voittaa 9. Star Martini aivan yläpystyyn mikäli on samanlainen kuin viime startissa kuolemanpaikalta. Siittä toinen varma.

Kuudenteen lähtöön 1. Lady Nightingale ja 7. Casmir Tof. Jos näitä varmistelisi, tarvisi melkeimpä lyödä lähtö tukkoon.

Vihjerivin hinta: 23,40e

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!