Ravit.Toto-75

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Tänään mikkelin toto-75 kierroksella lähdetään kolmella varmalla, kolmeen ensimmäiseen kohteeseen. Hevoset on paljon pelattuja, mutta parempiakaan varmoja ei myöhemmistä lähdöistä löydy. Lisäksi kaikki varmat ovat kyllä lähdöissä jotka ne ilman haavereita/laukkoja voittanevat.

Ensimmäisen lähdön Sakarin on kanuunakunnossa ja ilman laukkaa voittanee selvästi. Toisen kohteen Exuberance kestänee mailin pyrähdyksen lähdöstä maaliin. Kierroksen seinävarma on kolmannen kohteen Juliette Lax. Aivan hirveässä kunnossa 9kk tauolta radoille palannut tamma voitti kaksi tauon jälkeistä starttia lähinnä lönkötellen ja taakseen katsellen, että eikö sieltä tosiaan muita tule!

Kahteen viimeiseen lähtöön samalla psyykillä ylläreiksi numerot 1. Kukan Tutu sekä Stricker. Molemmat juossevat johtavan takana ja keulasta tuskin ajetaan kumpaakaan vastaan, koska ”pahimmat” uhkaajat tulevat ulkopuolelta. Näin keulasta koitetaan ajaa alta pois ja kiriluukku auennee molemmille.

1.Lähtö 1

2.Lähtö 4

3. Lähtö 10

4.Lähtö 1,4,7,14

5.Lähtö 2,3,4,6,10,11

6.Lähtö 1,2,4,7

7.Lähtö 1,2,3,5,9.

Vihjerivin hinta 24e.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!