Toto-76

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Lahden Jokimaalla ravataan tänään erittäin laadukas Tot-76 kierros. Jokimaan erittäin pitkä maalisuora tarjoaa kirikykyisille ja takarivin hevosille huomattavasti paremmat voitonmahdollisuudet kuin moni muu rata.

Ensimmäinen lähtö on kylmäveristen Tähtidivisioonakarsinta. Idea hevosena vihjerisiin 7 Vapperi, jonka taulu ei kerro hevosen kunnosta. Viimeksi oikein mainio esitys, jolloin raskaan reissun jälkeen taipui aivan lopussa neljänneksi. Mukaan lapulle 1,2,5,7,8

Tosen lähdön voittanee keulasta 1. Sue’s Photo tai hirmukunnossa kilpaileva 5. Ice Wine. Molemmat vihjeriviin. 8. Ebu B.Boko:a suosisi ylivauhti kiihdytyksessä, mutta en usko että hevonen olisi niin paljon suosikkikaksikkoa parempi että 8.radalta nämä päihittäisi. Revityksiin silti ensimmäinen lisämerkki.

Kolmos lähdön voittaja voi hyvinkin tulla takaa. Merkkien säästämiseksi vihjeroviin pääsee vain suosikki 14. M.T.Kitty sekä tältä todennäköisesti kirikierroksella mainipta vetoapua nauttiva 13. Red Finger. 7% pelattuna Red Finger kuuluu joka lapulle!

Neljänteen lähtöön jätetään varmaksi 13. Viktor Kärppä. Mikäli voltin 5radalla kääntymisestä ei tule liian ahdasta ja lähtölaukka vältetään, kiertänee Viktor Kärppä koko muun porukan. Ylipelattunakin varmaksi.

Viidenteen lähtöön valjakot 2,3,8,10,12. 2.Intuto 6% ja 12. Fontaine Brodde 3% täysin unohdettuja.

Kuudenteen lähtöön hevoset 6,10,11,12. Maltillisilla prosenteilla kaikki. Ideahevosena 6% pelattu 6. Poikolan Neito. Jos haluaa tehdä isompaa lappua niin tähän lisää rasteja, tasainen lähtö.

7. Kohteen voittanee kovissa liemissä keitetty Shadow Of Brisbane, paikalta kuin paikalta. Tehtävää helpottaa Farzad Bokon pois jäänti. Siitä varma.

Vihjerivin hinta minimipanoksella 20e.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!