Pelivihje Toto-76

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Teivon raveista löytyy muutama selväpiirteiseltä vaikuttava lähtö, mutta myös muutama erittäin vaikeasti veikattava 16 valjakon lähtö. Lähestytään Toto-76 peliä niin että vedetään rohkeasti neljällä varmalla ja sitten kolmeen lähtöön niin paljon rakseja kuin kukkaro kestää.

Ensimmäinen lähtö vaikuttaa vaikealta veikata. Vihjerivissä valjakot 1,3,5,7,8,9,12. Ideahevosena tässä 12. Don Pescador. Itsenäisyyspäivänä Kaustisella Don Pescador kierteli jopa neljättä rataa pitkin keulapaikalle asti ja vastaili siittä varmaan voittoon.

Toiseen lähtöön otetaan varmaksi Vermossa rapakelillä vakuuttanut 3. Northern Trick. Jos Nothern Trick pääsee alussa keulaan on lähtö ohi. Hevonen tulee kyllä muiltakin paikoilta, mutta luotan että sisäpuolelta starttaavalle April Sisulle kelpaa Nothern Trickin selkä.

Kolmas lähtö on kylmäveristen tasoitusajo, jossa parhaat pelihevoset starttaava yhdeltä ja kahdelta pakilta. Vihjeriviin mukaan valjakot 1,7,8,9,10 ja 14. Pelikassan mukaan vielä nollapelattuja lapuille.

Neljännessä kohteessa luotetaan siihen että 3.Bret Boko kestää keulasta maaliin saakka 1600m pikamatkalla. 4. Shadow Of Bribane heittää kyllä kovan haasteen, mutta pikamatka suosii Bret Bokoa. Bret Boko varmaksi.

Viitoslähdössä sarjamääritelmä suosii mielestäni selvästi 20m takakarsinasta lähteviä hevosia. Otetaan kaikki takamatkan hevoset ja edestä vain 3 ja 4. Vihjeriviin siis 3,4,10,11,12,13,14,16.

Kuudennen kohteen voittaa 6. Ellin Sisu ilman laukkaa. Siittä varma.

Seiskakohteeseen niinikään varmaksi kanuunakunnossa oleva 5. Wilhem Nash. Jos rivin arvon haluaa vielä tuplata ja Wilhelm Nashia haluaa varmistella niin mukaan lapulle kiritykki 6. Pascha Tilly. Vihjeriviin varmaksi 5.Wilhelm Nash.

Vihjerivin hinta 19.60e.

 

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!