KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Seinäjoella isot palkintorahat ovat houkutelleet muutamaan lähtöön kovia ulkomaalaisia mukaan, mikä lisää rivin haastavuutta.

1. Lähtö selvitetään neljällä rastilla, koska suosikki Callela Lisbeth on hiukan ylipelattu suosikki. Tallikaveri Willow Pride avittanee toki Callela Lisbethin keulaan, mutta potin tekijöiksi otetaan näiden kahden lisäksi 6. Easy On The Eye ja 11. Rosa’s Tara. Molemmat täysin unohdettuja.

2. Lähtö. 2,4,5 pitäisi riittää. 2. Tessa’s Devil on ollut tosi hyvä viime starteissaan ja voittojakin on tullut. Pässee keulaan, josta on vaikea ohitettava. All In on tehnyt muutaman kovna lopetuksen ja ansaitsisi jo voiton, nyt käynyt jo hieman onni rata-arvonnassa. 5. Fine By Me on menestynyt hyvin vastaavissa lähdöissä ja on kunnossa.

3. Lähtö. Polara .5 voittanee jos pysyy ravilla. Laukkariskin takia mukaan lapulle Siirin Älli 7. Ja täysin unohdettu 3. Koskelan Akseli.

4. Lähtö runsasta rastitusta. Ainanakin 1,2,7,8 ja 16. 16 Varjomanni on kaikkein maistuvin merkki 8% pelattuna.

5.Lähtö Victory Bonsai 16. Kelpaa varmaksi asti 3100 matkalla, koska illan kierroksella ei varmaehdokkaita liiaksi ole.

6. Lähtö 4,5,9. Callela Ladyboss 5. voitti 4.4. Vermossa mailin leikitellen. Vastassa on nyt 3 samaa hevosta. 9 Twigs Voici oli viimeksi kovassa lähdössä niin hyvä että kuuluu joka lapulle. 4. Virginia Grif on tuotu italiasta palkintorahojen toivossa. Kun italiasta taulussa näkyy pelkkiä pylväitä, kuuluu hevonen lapulle, vaikka oikein kukaan ei tunnu tietävän siittä mitään. Valmentaja ilmeisesti tietää kun on sen suomeen tuonut yhtä kisaa varten.

7 Lähtö. Rohkeimmille Call Me Keeper varmaksi. Monien mielestä ylikylä tähän lähtöön. Omalle lapulle pääsee suomalaisista vain Workout Wonder 9. Lisäksi 4. Quick Fix ja 10. Pastore Bob.

 

Kuva: Own work [GFDL or CC BY-SA 3.0], from Wikimedia Commons

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!