KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Turussa ravataan mainiot 76ravit tänään lauantaina. H2H -kohteet vaikuttaa melko oikein pelatuilta(ja vaikeiltakin), joten tänään pelataan pelimuotoa Toto-76. Jackpot-kierroksella on reilut 94kiloa lisäjemua.

Ensimmäinen lähtö selvitetään kolmella merkillä. 2.Starzinner kuuluu joka lapulle. Normaalina, kovia lähtöjä kolunnut Starzinner on lähellä kuolemanpaikaltakin. Mukaan vielä maili-spesialisti 4. William Pine ja tykkikunnossa, mutta lähtöpaikasta kärsivä 6. Ranch Newman.

Toiseen lähtöön poimitaan vamrmaksi numero 8. Juiseri. Pitkillä matkoilla kovaa jälkeä tehnyt voimanpesä hyötyy merkittävästi rapakelistä ja pehmeästä radasta. Lisäksi pahimmilla haastajilla on paljon kysymysmerkkejä.

Kolmanteen lähtöön perusmerkkejä ovat 4. Boadicea ja 8. Pops’ Sunrise. Otetaan mukaan vielä hyvältä lähtöpaikalta 1. Cocktail Princess ja täysin pelaamaton 2. Gasoline Gal, sekä 20m pakilta porukan paras hevonen 15.Hermes Boko. Revityksiin vielä 9. Wall In Carlina.

Neloslähtöön voi harkita varmaksi Lord Ivaria joka olisi keula psyykillä lähellä. Muita vihjeitä tutkiessani, moni vihjaaja on unohtanut että 4. Andree ottaa halutessaan keulat että heilahtaa, mutta kelpaako Andreelle kakkosrahat ja Lord Ivarin selkä, onkin sitten toinen juttu. Itse pelaan 3,4,5,8 mutta kyllä Lord Ivar paremman puutteessa ihan hivä varmakin.

Viitos lähtö pysynee 2,7 ja 9 Ideavarmaa etsiville 9. Reverend Dred on maistuva 17% Pelattuna.

Kuutos lähdöstä löytyy varma numerolla 1. Chief Orlando. Kanuunakunnossa oleva hevonen ei anna 2. Atupemin toista kertaa yllättää kuolemanpaikalta.

Seiska lähdön voittaa terveenä ollessaan 8. Costello. Siittä varma.

Vihjerivi:

1.lähtö 2,4,6

2.lähtö 8

3.lähtö 1,2,4,8,9,15

4.lähtö 3,4,5,8

5.lähtö 2,7,9

6.lähtö 1

7.lähtö 8 Vihjerivin hinta minimipanoksella 10,80e. Kukkaron mukaan panosta.

 

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!